Neler Yeni

Bilgisayardan aniden ses geldi.

itsbyemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir K
Instagram
emir.kepce
Steam
itsbyemir
Discord
itsbyemir
Sanki balon sönme sesi gibiydi psssss diye bianda kasadan ses geldi. Bilgisayar kapanmadı görüntü gitmedi ama ben nolur nolmaz diye direk kapadım çünkü kötü bir koku da geldi. Yanık gibi değildi ama hoş değildi. Kasayı çıkardım şuan içini açıcam sizce sorun ne olabilir ne yapmalıyım, tekrar takıp çalıştırmalı mıyım?

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
can
anakart üzerindeki kapasitör yada kondansatör patlamış olabilir anlamıyorsan servise göndermeni öneririm

itsbyemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir K
Instagram
emir.kepce
Steam
itsbyemir
Discord
itsbyemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bi anda patlar mı bilgisayarı 1 senedir düzenli kullanıyorum ve bu sabah açtım 30 saniye sonra dediğim gibi psss diye bi ses geldi. Patlayıp patlamadığını nasıl anlayabilirim? Bilgisayar bu hâlde açılır mı?
anakart üzerindeki kapasitör yada kondansatör patlamış olabilir anlamıyorsan servise göndermeni öneririm

MrTito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Burak
Öyle bi anda patlar mı bilgisayarı 1 senedir düzenli kullanıyorum ve bu sabah açtım 30 saniye sonra dediğim gibi psss diye bi ses geldi. Patlayıp patlamadığını nasıl anlayabilirim? Bilgisayar bu hâlde açılır mı?
Psu modeli ne?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
kullanabilirsin fakat elektrik dalgalanmalarında sorun yaşayacagını belirteyim çünkü kondansatör elektrik depolar bu dalgalanmalardan etkilenmeyelim diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

tavsiyem anakartını servise gönder yada kendinde yapabilirsin o kondansatör ü değiştir

Son düzenleme:

itsbyemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir K
Instagram
emir.kepce
Steam
itsbyemir
Discord
itsbyemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DeepCool CG540 kasasının kendi PSU'su, 650W 80+. Böyle kullanırsam sorun çıkar mı? Anakartın kondansatörü patlaşmıştır demiştiniz PSU ile ne alakası var çözemedim

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Tuğra
DeepCool CG540 kasasının kendi PSU'su, 650W 80+. Böyle kullanırsam sorun çıkar mı? Anakartın kondansatörü patlaşmıştır demiştiniz PSU ile ne alakası var çözemedim
ben psu daki kondansatör patlamış sandım kusura bakmayın ama değiştirilebilir üstündeki yazıları okuyun modeli orada vardır ondan satın alın kendiniz tamir edebilirsiniz. Tamir edemem diyorsanız anakartın servisine gönderin belirli bir ücret karsılıgında yapacaklardır

Top Bottom