konuyu söylersen herkes yardım edebilirdeğişik bir konu var ilk defa gördüğüm o yüzden birisinden destek almam lazım
:'(Yok ben bakamam kardeşim (!)
bilgisayarımda 2 adet xpg d60 ram bulunmakta bunlar anakartın kitapcığına göre yerleştirmiştim dual channel kullanabilmek için ama programdan baktığımda böyle gösteriyor bilgisayarımdan baktığımda ise 16gb ı tam görebiliyorumsorunu yazsaydın daha iyi olurdu
ilk defa kullanıyorum programı işlemcimin max sıcaklığını ölçmek için indirdim ama incelerken bununla karşılaştım:'(
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarımda 2 adet xpg d60 ram bulunmakta bunlar anakartın kitapcığına göre yerleştirmiştim dual channel kullanabilmek için ama programdan baktığımda böyle gösteriyor bilgisayarımdan baktığımda ise 16gb ı tam görebiliyorum
cpu z programını indirip memory bölümünün fotoğrafını gönderirmisin:'(
bilgisayarımda 2 adet xpg d60 ram bulunmakta bunlar anakartın kitapcığına göre yerleştirmiştim dual channel kullanabilmek için ama programdan baktığımda böyle gösteriyor bilgisayarımdan baktığımda ise 16gb ı tam görebiliyorum
ilk defa kullanıyorum programı işlemcimin max sıcaklığını ölçmek için indirdim ama incelerken bununla karşılaştım
ramlerin fotoğrafını atarmısın
yanlış takmışsın
beyler yanlışsam düzelttin geçikme olmaz mı cl değeri 20 dir
doğru olan benim dediğim şekildeneyip fotosunu atacağım şimdi ama kitapçığında o şekilde gösteriyordu