bilgisayardan ban yedim nasıl kurtulabilirim

Reaksiyon skoru
44
beyler bundan 1 2 yıl önce başka fortnite hesabının şifresini değiştirmeye çalışırken (internetten alınmış) dolandırıcılıktan hesabım süresiz olarak yasaklandı ve sadece hesabım değil bilgisayarımda yasaklandı bundan nasıl kurtulabilirim yardım edin hangi parçayı değiştirmem gerekiyor

VPN ile girmen belki işe yarar

işe yaramıyor ama ilk defa gördüm bilgisayar yasaklanmasını hangi parçayı değiştirmeliyim bilmiyorum

HDD seri numarasina ban atılıyor diye biliyorum.

beyler bundan 1 2 yıl önce başka fortnite hesabının şifresini değiştirmeye çalışırken (internetten alınmış) dolandırıcılıktan hesabım süresiz olarak yasaklandı ve sadece hesabım değil bilgisayarımda yasaklandı bundan nasıl kurtulabilirim yardım edin hangi parçayı değiştirmem gerekiyor
Geçmiş olsun o hesap gg

hesap umrumda değil bilgisayardan fortnite girilmiyor bilgisayar banından nasıl kurtulurum neyi değiştirmeliyim onu soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer dediğin doğruysa hdd değiştirip kurtulabilirim yani
Zor. O bilgisayardan kurtulman lazım. Anakarta ban atıyorlar

Cep telefonunun interneti ile giriş yapın.

vaktiyle cs 1.6 da böyle bir muhabbet vardı anakart üzerine kayıtlı birşeyi belirli programlar ile değiştirip hallediliyordu ama hiç başıma gelmediği için çözme veya araştırma gereği duymadım :D

zaten benim eski hesapla işim yok sadece nasıl kurtulurum bu bandan hesap zaten gitti
kardeşim 2 farklı depolama birimi kullanıyorsan diğer birime kur eğer yine olmazsa anakarttandır.olursa hdd en dir

Geri