Bilgisayardan gelen ses

Bende HDD yok ama bu ses arada sırada çıkıyor, PSU kalitesiz bir PSU da değil thermaltake bilmiyorum, çok kafamı yormalımıyım ?
PC yi garantiye verebilirsin eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsan

benimkisi bagriyo bi vuruyom duzeliyo

Kalkmamış arabanın sesi gibi motoru açıp gitmemek gibi bir ses ama aşırı çok gelmiyor, fakat duyuluyor ve bir sıkıntı oluşturur mu ?
Ekran karti mı yoksa psu dan mı ses geldiği den emin ol ekran kartindan geliyorsa coil whine dir bu sisteme zarar vermez ama çok geliyorsa garantiye verebilir veya iade edebilirsin psu dan geliyor iş sıkıntılı olabilir psu fanına bak bir kablo vs değiyormu diye değmiyorsa garantiye yolla.

Kasa fanlarından herhangi birinden geliyor olabilir, benim bi fandan da geliyor sabit bir ses.

Kasa fanlarından herhangi birinden geliyor olabilir, benim bi fandan da geliyor sabit bir ses.
Peki nasıl oluyor da çarpıyor, ilk geldiğinde böyle bir ses duymamıştım, Ekran kartım coil whine lı acaba ondan olabilir mi ama masaüstünde de geliyor ?

Peki nasıl oluyor da çarpıyor, ilk geldiğinde böyle bir ses duymamıştım, Ekran kartım coil whine lı acaba ondan olabilir mi ama masaüstünde de geliyor ?

Herhangi bir çarpma değil yani bendeki durumu söyleyeyim, benim arka egzoz fanım molex bağlantılı ve hep sabit devirde dönüyor, dönerken çok kısık pıt pıt ses geliyor muhtemelen fanın mekanizması ile alakalı bir durum ama takmıyorum bir sorun çıkarmıyor.

Ekran karti mı yoksa PSU dan mı ses geldiği den emin ol ekran kartindan geliyorsa coil whine dir bu sisteme zarar vermez ama çok geliyorsa garantiye verebilir veya iade edebilirsin PSU dan geliyor iş sıkıntılı olabilir PSU fanına bak bir kablo vs değiyormu diye değmiyorsa garantiye yolla.
Ekran kartım coil whine lı ve büyük ihtimalle ondan geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran karti mı yoksa PSU dan mı ses geldiği den emin ol ekran kartindan geliyorsa coil whine dir bu sisteme zarar vermez ama çok geliyorsa garantiye verebilir veya iade edebilirsin PSU dan geliyor iş sıkıntılı olabilir PSU fanına bak bir kablo vs değiyormu diye değmiyorsa garantiye yolla.
PSU'dan geldiğini sanmam ama ekran kartım coil whine

Son düzenleme:
Geri