Bilgisayardan iyi anlayanlar bakabilir mi ?

Geçen (8gün) önce yaptım stress testinde bile bile bu kadar çalışmadı fanlar işteyim sabah gidince yine test yapacağım
tamamdır hocam HWMonitor (sıcaklık kullanım vs. değerlerini görmek için monitoring uygulaması) bunu indirip stress testinde ve smoke'da sonuçları paylaşın lütfen

Arkadaşlar 4 aydır cs2 saatlerce oynardım 5-6 saat işlemcim max 55-61 derece arası gidip gelirdi arkada chrome felan ve kaspersky açık olmasına rağmen böyleydi fakat bu 2 gündür chrome ve kasperky ı kapatmama rağmen cs2 de fanlar normalken bir anda o kadar şiddetli dönüyor ki aniden kırılacakmış gibi dönüyor , özellikle smoke içine girince veya skin yada kasalara felan bakınca 71-75 dereceler fırlıyor neden virüs felanda yok daha önce böyle saçma sıçrama felan yoktu ek olarak fanlar aldığımdan beri böyle şiddetli dönmemişti motor gibi mübarek altta ki videodan sese bakabilirsiniz . Acaba sorun nerde yardımcı olursanız çok sevinirim

Videoda oyundayken smoke atıyorum bir anda fanlar hızlanıyor ve ses ciddi şekilde artıyor

Ekran Kartı:Rx 9070xt
İşlemc :Ryzen 7 7800x3d
Soğutu:Arctic Liquid Freezer II 420mm sıvı soğutma
Kasa : lian li lancool III

kardesim işlemci full yüktedir boost açıktır performans boostu o işlemci o yüzdendir

Geri