ANYA
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 714
windows boot manager de gözüküyor mu gözüküyorsa ilk sıraya alSu an SSD BIOS da gözükmüyor masaüstüne gecemiyorum SSD bozulmamıştır demi
windows boot manager de gözüküyor mu gözüküyorsa ilk sıraya alSu an SSD BIOS da gözükmüyor masaüstüne gecemiyorum SSD bozulmamıştır demi
Boot sırasında yok ssd bilgisayardan anlayan yakınıma sordum driverıda silmiş olabilirmişim öyle diyo eğer sildiysem nerden indircem driverini bilmiyorumwindows boot manager de gözüküyor mu gözüküyorsa ilk sıraya al
47 saatte 172 mesaj yazmışsın (Allah bereket versin ,forumun aktif üyelere ihtiyacı var )siz kendiniz yaptığınız için garantiye girmez. format ile gider.
bu mesaj ile Gold oluyorum şu şekil kalsın
1 hafta önce 20 saatte 100 mesaj yazmıştım. 21 şubat'ta banım açılmadan önce 1970 civarı mesajım vardı, 2 ay da yazdığım mesaj ile 2 yıllık sayıma 1.5 kat fark attım47 saatte 172 mesaj yazmışsın
Formatla düzelir Driverları format sonrası kurman gerekli
Bu aktifliğin devamını dilerim 2026 ya 26k olarak girersin1 hafta önce 20 saatte 100 mesaj yazmıştım. 21 şubat'ta banım açılmadan önce 1970 civarı mesajım vardı, 2 ay da yazdığım mesaj ile 2 yıllık sayıma 1.5 kat fark attım
önceden bilgim yok diye hep konu dışına yazardım. yıl bitmeden Titanium olurum herhaldeBu aktifliğin devamını dilerim 2026 ya 26k olarak girersin
Hocam mesajı düzenlesen şimdi yine uyarı yemeyeyim geçen boş yere 2 kere yedim zatenönceden bilgim yok diye hep konu dışına yazardım. yıl bitmeden Titanium olurum herhalde
ne var ki mesaj daHocam mesajı düzenlesen şimdi yine uyarı yemeyeyim geçen boş yere 2 kere yedim zaten
Parantez içine aldığım yeri silde bi kuralı ihlal ediyor saçma ama evet uyarı yerimne var ki mesaj da
vay be hocam tebriklersiz kendiniz yaptığınız için garantiye girmez. format ile gider.
bu mesaj ile Gold oluyorum şu şekil kalsın
düzenledim de sen düzenlememişsin xdParantez içine aldığım yeri silde bi kuralı ihlal ediyor saçma ama evet uyarı yerim
eyvAllah hocamvay be hocam tebrikler
Ssd Storage de gözüküyor boot kısmında gözükmüyor bunu nasıl düzeltilir onu bilmiyorumwindows boot manager de gözüküyor mu gözüküyorsa ilk sıraya al