Neler Yeni

Yardım Bilgisayarı açınca böyle oluyor /Smart hard disk error/

Subsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Berk Yegengil
bilgisayarı açıyorum karşıma böyle hard disk hatası veriyor hard diski teste soktum kendi bios menüsünden geçti ama yine hatalar veriyor tahminimce bozulmaya başladı ama siz bakın bide sizce hdd mi almalıyım yeniden

IMG_20221104_111938.jpg

ilk böyle hata veriyor

Screenshot_20221104-112315.png

continue startup deyince böyle kalıyor bilgisayarı kapatıyorum sonra birdaha açtığımda açılıyor bilgisayar yardımlarınızı bekliyorum

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Disk nanay olmuş. Yenisini almalısın.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Raporda sorun yok görünüyor. Bu durumda mbr gitmiş olabilir. Kurulumm medyası üzerinden başlatıcıyı (bootloader) kurtarmayı dene.

Subsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Berk Yegengil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Subsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Berk Yegengil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurulum medyasından bilgisayarı başlatıp seçenekleri takip ederek.

Youtube dan videosunu da aratıp, önce oradan takip edebilirsin istersen.
bilgisayar açılıyo ama 2 veya 3 açıp kapatmada oluyor bunun yerine direk sıfırdan format atsam nasıl olur peki yine sorun çözülürmü yoksa daha basit bir çözümü var mı.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
bilgisayar açılıyo ama 2 veya 3 açıp kapatmada oluyor bunun yerine direk sıfırdan format atsam nasıl olur peki yine sorun çözülürmü yoksa daha basit bir çözümü var mı.
Önce disk birleştirme ve disk temizleme islemlerini dene. Bilgisayarım da disk,e sağ tıkla ve özelliklerden ulaştığın çözümleri dene. (Yukarıda saydıklarımı)

NightWish2434

80+ Silver
bilgisayarı açıyorum karşıma böyle hard disk hatası veriyor hard diski teste soktum kendi bios menüsünden geçti ama yine hatalar veriyor tahminimce bozulmaya başladı ama siz bakın bide sizce hdd mi almalıyım yeniden

Alıntıyı görüntüle
ilk böyle hata veriyor

Alıntıyı görüntüle
continue startup deyince böyle kalıyor bilgisayarı kapatıyorum sonra birdaha açtığımda açılıyor bilgisayar yardımlarınızı bekliyorum
Markasını söyle de yanlışlıkla almayalım

Subsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yusuf Berk Yegengil
Markasını söyle de yanlışlıkla almayalım
seagate'nin 2.5 inclik hard diski

sizin dediklerinizide yaptım bakalım ne olucak genelde bilgisayarı kapatıyorum sabah açtığımda bu durumla karşılaşıyorum inşallah bir daha olmaz.
Önce disk birleştirme ve disk temizleme islemlerini dene. Bilgisayarım da disk,e sağ tıkla ve özelliklerden ulaştığın çözümleri dene. (Yukarıda saydıklarımı)
yine hata alıyorum denedimde şimdi ne yapabilirim peki

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,963
Üyeler
165,911
Son üye
baypsikoz
Top Bottom