görev yöneticisinde başlangıç bölümünde varsa devre dışı bırakBilgisayarı açinca windows power shell geliyor virus mu silmeye calisiyorum yinede silinmiyor sizcene yapmaliyim
Olmuyor işlemi sonlandir var yaptim sence virus mudurgörev yöneticisinde başlangıç bölümünde varsa devre dışı bırak
Olmuyor işlemi sonlandir var yaptim sence virus mudur
BuyurBaşlangıç kısmının SS ini atsana. Virüs olma ihtimali %40
Chromium filan var kesin virüs de vardır bunda.Buyur
Ne yapmaliyim yardim pls cok acilChromium filan var kesin virüs de vardır bunda.
Format atabiliyorsan direkt onu yap bu PC biraz karışmış gibi. Format olmazsa RKill yükle ve raporu paylaş.Ne yapmaliyim yardim pls cok acil
powershelli silebilirsem düzelir miFormat atabiliyorsan direkt onu yap bu PC biraz karışmış gibi. Format olmazsa RKill yükle ve raporu paylaş.
Powershell silme, silemezsin zaten. Sistemin ona ihtiyacı var.powershelli silebilirsem düzelir mi
Kaspersky ve Malwerybayts ile tarat ama tam tarama olsun.Bilgisayarı açinca windows power shell geliyor virus mu silmeye calisiyorum yinede silinmiyor sizcene yapmaliyim
Chromiumu silmek için dosyalarını bulup hepsini sil ve sonra çalıştır sistem hata verip chromiumu siler.Ne yapmaliyim yardim pls cok acil
sistem açıldığında o da açılıyor malwarebytes ile tarattım viru yok diyor güvene bilirmiyim çok kotkuyorum şu an bilgilerim çalınabilir diye acil yardım için bakayım dedim inşallah bir şey olmazPowershell silme, silemezsin zaten. Sistemin ona ihtiyacı var.
RKill ile tarama yapıp raporu buraya atınız.sistem açıldığında o da açılıyor malwarebytes ile tarattım viru yok diyor güvene bilirmiyim çok kotkuyorum şu an bilgilerim çalınabilir diye acil yardım için bakayım dedim inşallah bir şey olmaz