Neler Yeni

Mavi Ekran Bilgisayarı açıyorum siyah ekran

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Bilgisayarın tuşuna basıyorum ama siyah ekran hiçbir şekilde düzelmiyor displayport u çıkar tak yaptım hatta hdmı da kullandım görüntü gelmiyor mousepadim ışıklı onun ışığı var kulaklık tutucu ışıklı onunda ışığı var klavyemde ışıklı ama klavyem de ışık yanmıyor calışmıyor yani ne yapacagım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
Emre Zengin
Bilgisayarın tuşuna basıyorum ama siyah ekran hiçbir şekilde düzelmiyor displayport u çıkar tak yaptım hatta hdmı da kullandım görüntü gelmiyor mousepadim ışıklı onun ışığı var kulaklık tutucu ışıklı onunda ışığı var klavyemde ışıklı ama klavyem de ışık yanmıyor calışmıyor yani ne yapacagım
Tüm sistemin nedir?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm sistemin nedir?
İ5 11400f
Rx6600xt Sapphire nitro+
8x2 16gb ram gskill ripjaws red 3000mhz cl16
960gb M2 480gb sata ssd var
Kasa-psu Corsair spec delta rgb550w 80+

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
Emre Zengin

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
Emre Zengin
MSI mag b560m bazooka
Öncelikle sistemi kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. Önce RAM'lerini çıkar, sonra ekran kartını çıkar. Bunları çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımı ile 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Bu işlemden sonra RAM'lerini ve ekran kartını tak, PSU kablosunu takıp sistemi çalıştır.
Ekran Görüntüsü (231).png

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Öncelikle sistemi kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. Önce RAM'lerini çıkar, sonra ekran kartını çıkar. Bunları çıkardıktan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımı ile 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Bu işlemden sonra RAM'lerini ve ekran kartını tak, PSU kablosunu takıp sistemi çalıştır.Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim aşırı uzun işmiş ben bilgisayarcıya götüreyim en iyisi çünkü benim ekran kartını sökmek bir hayli zor bilgisayarcilar bile zor söküyor işlemci sogutucu biraz engel oluyorda

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
Emre Zengin
Teşekkür ederim aşırı uzun işmiş ben bilgisayarcıya götüreyim en iyisi çünkü benim ekran kartını sökmek bir hayli zor bilgisayarcilar bile zor söküyor işlemci sogutucu biraz engel oluyorda
Ekran kartını sökmeden dene bu yolu bakalım.

Keinz

80+
Displayport un anakarta takılı olmadığına eminsin değil mi? bazen böyle ufak sorunlar bile unutuluyor

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Displayport un anakarta takılı olmadığına eminsin değil mi? bazen böyle ufak sorunlar bile unutuluyor
Yokya keşke öyle bir aptallık yapsam ekran kartına takıyorum hdmı da displayportuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,606
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom