bariskaratas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 510
beyler bf1 yükleniyor ve ben evden gidicem pc ye belli bir saatte kapanma komutu verebiliyomuyuz (1 hafta sonra eve gelcem)
verebiliyorsun ama saat olarak değil saniye olarak ayarlanıyor (36000 saniye sonra bilgisayarı kapat vs. vs.)beyler bf1 yükleniyor ve ben evden gidicem PC ye belli bir saatte kapanma komutu verebiliyomuyuz (1 hafta sonra eve gelcem)
neredenverebiliyorsun ama saat olarak değil saniye olarak ayarlanıyor (36000 saniye sonra bilgisayarı kapat vs. vs.)
hocam ne kadar zaman sonra kapatıcaksınız ona göre komutu vereyim ben verdikten sonrada anlatırımnereden
5-6 saat gibihocam ne kadar zaman sonra kapatıcaksınız ona göre komutu vereyim ben verdikten sonrada anlatırım
hocam garanti olsun 8 saat yapalım kurulum süresi veya herhangi bir sıkıntı çıkabilir5-6 saat gibi
Hocam bu bilgisayara bir saniye yapmsam çalışır mı denemek istiyorum şimdi sen yazıncahocam garanti olsun 8 saat yapalım kurulum süresi veya herhangi bir sıkıntı çıkabilir
shutdown -s -f -t 28800
hocam bunu cmd ye girip yapıştırınyada kendi elinizle yazın cmd açmak içinde başlat kısmına cmd diye aratmak yeterli olurda cmd yerine windows powershell çıkıyorsa yinede çalışır
kapanır değilmi hocam bi shutdown -s -f -t 30 yazıp deniyeyim 1 hafta yokum çünkühocam garanti olsun 8 saat yapalım kurulum süresi veya herhangi bir sıkıntı çıkabilir
shutdown -s -f -t 28800
hocam bunu cmd ye girip yapıştırınyada kendi elinizle yazın cmd açmak içinde başlat kısmına cmd diye aratmak yeterli olurda cmd yerine windows powershell çıkıyorsa yinede çalışır
deneye bilirsiniz olurda çalışmazda aradan -f yi silin tekrar deneyinkapanır değilmi hocam bi shutdown -s -f -t 30 yazıp deniyeyim 1 hafta yokum çünkü
oldu muçalışırmı derken komut çalışır mı
çalışması lazımHocam bu bilgisayara bir saniye yapmsam çalışır mı denemek istiyorum şimdi sen yazınca
denedim çalıştı peki f yi çıkarınca ne oluyorçalışması lazım