Bilgisayarı belli bir saatte kapanmaya programlamak

bariskaratas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
510
beyler bf1 yükleniyor ve ben evden gidicem pc ye belli bir saatte kapanma komutu verebiliyomuyuz (1 hafta sonra eve gelcem)

beyler bf1 yükleniyor ve ben evden gidicem PC ye belli bir saatte kapanma komutu verebiliyomuyuz (1 hafta sonra eve gelcem)
verebiliyorsun ama saat olarak değil saniye olarak ayarlanıyor (36000 saniye sonra bilgisayarı kapat vs. vs.)

hocam garanti olsun 8 saat yapalım kurulum süresi veya herhangi bir sıkıntı çıkabilir

shutdown -s -f -t 28800

hocam bunu cmd ye girip yapıştırınyada kendi elinizle yazın cmd açmak içinde başlat kısmına cmd diye aratmak yeterli olurda cmd yerine windows powershell çıkıyorsa yinede çalışır

hocam garanti olsun 8 saat yapalım kurulum süresi veya herhangi bir sıkıntı çıkabilir

shutdown -s -f -t 28800

hocam bunu cmd ye girip yapıştırınyada kendi elinizle yazın cmd açmak içinde başlat kısmına cmd diye aratmak yeterli olurda cmd yerine windows powershell çıkıyorsa yinede çalışır
Hocam bu bilgisayara bir saniye yapmsam çalışır mı denemek istiyorum şimdi sen yazınca

shutdown -s -f -t 28800

kapanır değilmi hocam bi shutdown -s -f -t 30 yazıp deniyeyim 1 hafta yokum çünkü

çalışırmı derken komut çalışır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,728
Üyeler
190,090
Son üye
ergnygt
Geri