sen dediğimi yapŞimdide bu hatayı veriyor.
Silinmez hatalar varsa çözer.Peki çözümü nasıl halledebilirim? Veriler silinmez değilmi?
Hocam key kaçak yani babamın eski çalıştığı yerden ücretsiz aldı sorun çıkmaz değilmi?sen dediğimi yap
çıkabilirHocam key kaçak yani babamın eski çalıştığı yerden ücretsiz aldı sorun çıkmaz değilmi?
Eyw reis adamsın en azından diğerleri gibi boş yapmadınBenim yapabileceklerim bu kadar kardeşim ALLAH yardımcın olsun
Peki hocam direkt men sistem geri yükleme yapsam sonuçta veriler bozuldu bu şekilde geri döndürebiliriz?çıkabilir
o konu hakkında fikrim yok ama şöyle bir durum var önemli olan verilerin silinmemesiydi yedekler olduğu için programı baştan kurup tüm verileri ona yüklerler merak etme sen güzelce dile getirirsin pc açılınca açamadım programı diye program açılmıyor dersin sonra gerisini baban halleder önemli olan verilerdi zatenEyw reis adamsın en azından diğerleri gibi boş yapmadın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam direkt men sistem geri yükleme yapsam sonuçta veriler bozuldu bu şekilde geri döndürebiliriz?
Haklısın ancak bunu pek iyi dille karşilicağını sanmıyorum, zaten sezon bitiyor winner bi muhasebe uygulaması 1 hafta sonra ona tüm kalan ürünleri girecekler bu yüzden acele ettim.o konu hakkında fikrim yok ama şöyle bir durum var önemli olan verilerin silinmemesiydi yedekler olduğu için programı baştan kurup tüm verileri ona yüklerler merak etme sen güzelce dile getirirsin pc açılınca açamadım programı diye program açılmıyor dersin sonra gerisini baban halleder önemli olan verilerdi zaten
sorun yok merak etme hoş karşılamasa bile verilerin olmadığını da düşün o zaman hiç hoş karşılamazdı en azından yapılan tüm işlemler kayıttaHaklısın ancak bunu pek iyi dille karşilicağını sanmıyorum, zaten sezon bitiyor winner bi muhasebe uygulaması 1 hafta sonra ona tüm kalan ürünleri girecekler bu yüzden acele ettim.
ona diyecek bir şeyimiz yok artık o senin bileceğin bir şeyO zaman kaybedecek bir şey yok Allahtan dün geri dönme noktası oluşturdum onu yüklicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mod ekibide Allah razı olsun başlığı çok iyi düzeltmişler.