Neler Yeni

Yardım Bilgisayarı Fişten Çekip Durdum Zarar Vermiş Midir

SnareEcho

80+ Silver
dükkana geldim PC Yi açtım her şey normal hemen chrome girdim yt den müzik açtım sonra GeForce dan cs ye girdim yalnızca bu saatlerde kaç kişi sırada diye bakıp çıkıcaktım ardından bakamadan kapattım. Sonra chrome yanıt vermedi kapatmaya çalıştım hiçbirşey olmadı, PC nin şarjı çektim çektiğim anda kapanıyo zaten batarya sorunlu ardından açtım kullanıcı adı şifre her şey normal ama birden Windows hazırlanıyor yazısı gördüm. Hayatımda böyle birşeyi ilk kez gördüğümden dolayı pek umursamadım güçten çektim kapandı tekrar açtım sonra yine aynı, hemen iş telefonundan internete yazdım ama bi sonuç alamadım ve hemen buraya yazma gereği duydum. Bakın içinde çok önemli veriler vardı eğerkin o veriler giderse babam hiç abartmıyorum içimden geçer boğazımı keser, yardımınıza ihtiyacım var!Alıntıyı görüntüle
Direkt böyle açıldı önüme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda fişi çektim korku dolu anlarla bekliyorum babam dükkanda aşşağı katta eğerkin yukarı çıkarsa yazacak zamanım olmayabilir hakkınızı helal edin. (Geri yükleme noktası oluşturdum dün nasıl geri döndürcem acil söylermisiniz.)
Agam fişten o kadar çok çekmişsin ki zaten o PC açılınca 15-20 dk kendine gelmez.

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Hocam nebim dövizkurlarıAI.exe tıkladım erişim engellendi artından yönetici4.exe tıkladım aynı hatayı verdi.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Kardeşim PC öyle fişten çekilmez. Bozarsın bu şekil. Oyun oynama hevesi yüzünden düştüğün duruma bak halbuki oyun oynamak için çok zamanın olabilir.

Geçmiş olsun

Sen 2. Bir kullanıcı adıyla masaüstü açmışsın PC çökseydi masaüstü açılmazdi direkt format isterdi. Umarım halledebilmisindir

Hocam nebim dövizkurlarıAI.exe tıkladım erişim engellendi artından yönetici4.exe tıkladım aynı hatayı verdi.
Yönetici olarak çalıştır bakalım

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sistem geri yükleme noktasını çalıştırsammı?

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Google'dan şunu programı arattır ilk çıkan siteden indir. Kur bozuk dosyaları onar

advanced systemcare full katılımsız

Hocam sistem geri yükleme noktasını çalıştırsammı?
Sen önce dediğim programla dene bakalım baktın olmadı en son sistem geri yükleme yaparsın ama sistem geri yükleme yaparken de dikkat et eski bir tarihe yönlendirmesin. Dünün tarihî varsa yap yoksa yapma daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Google'dan şunu programı arattır ilk çıkan siteden indir. Kur bozuk dosyaları onar

advanced systemcare full katılımsız

Sen önce dediğim programla dene bakalım baktın olmadı en son sistem geri yükleme yaparsın ama sistem geri yükleme yaparken de dikkat et eski bir tarihe yönlendirmesin. Dünün tarihî varsa yap yoksa yapma daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
Hocam yalnızca key ile giriş sağlanıyor ve key bizde yok 2016 yılında kuruldu uygulama.

Kardeşim PC öyle fişten çekilmez. Bozarsın bu şekil. Oyun oynama hevesi yüzünden düştüğün duruma bak halbuki oyun oynamak için çok zamanın olabilir.

Geçmiş olsun

Sen 2. Bir kullanıcı adıyla masaüstü açmışsın PC çökseydi masaüstü açılmazdi direkt format isterdi. Umarım halledebilmisindir

Yönetici olarak çalıştır bakalım
Çalıştırdım ancak hiç hata vermedi uygulamada açılmadı. Birde normal Winner uygulamasını yönetici olarak açacağım.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Hocam yalnızca key ile giriş sağlanıyor ve key bizde yok 2016 yılında kuruldu uygulama.

Çalıştırdım ancak hiç hata vermedi uygulamada açılmadı. Birde normal Winner uygulamasını yönetici olarak açacağım.
advanced systemcare full katılımsız bu key istemiyor güzel kardeşim inşallah halledersin valla çok üzüldüm

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
advanced systemcare full katılımsız bu key istemiyor güzel kardeşim inşallah halledersin valla çok üzüldüm
Peki çözümü nasıl halledebilirim? Veriler silinmez değilmi?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
kardeşim buldum nasıl çözeceğini başka hiç bir şeye elini sürme
+90 212 275 07 75
şu numarayı arıyorsun böyle bir hata alıyorum diyorsun senden bi program yüklemeni isteyecekler onu yüklüyorsun onlar hatayı çözüyorlar bu kullandığın programın müşteri destek ekip numarası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,503
Üyeler
164,318
Son üye
wolsvagen
Top Bottom