Bilgisayarı Formatladim Kullanamıyorum Acil Yardım

itsbyemir

80+
Reaksiyon skoru
10
32 GB depolamali flash belleğe Windows 10 u resmi siteden indirdim ve bilgisayarın BİOS'undan flaşı üste aldım ve ağ bağlama kısmına gelip ilerleyince Microsoft Bağlantısı Denetleniyor. Bu İşlem Biraz Zaman Alabilir. yazıyor ve uzun süre bekledikten sonra tekrar ağ bağlanma kısmına atıyor.

32 GB depolamali flash belleğe Windows 10 u resmi siteden indirdim ve bilgisayarın BİOS'undan flaşı üste aldım ve ağ bağlama kısmına gelip ilerleyince Microsoft Bağlantısı Denetleniyor. Bu İşlem Biraz Zaman Alabilir. yazıyor ve uzun süre bekledikten sonra tekrar ağ bağlanma kısmına atıyor.
Win 11 kurmayı denesene? win10 da sıkıntı olmuş olabilir.

Windows 11 Ücretsiz mi ? Ayrıca Valorant gibi oyunların Windows 11'de çalışmadığını duydum.
Bu sorun ne bende ne arkadaşlarımda oldu. Ayrıca bildiğim kadarıyla (hala geçerlimi tam emin değilim) win 10 dan win11 e geçiş ücretsiz. Onun dışında internetten anahtar da alabilirsin, ucuza satan yerler var. Ama halihazırda win10 un var ise win11 kurmak saçma olabilir. İstersen rufus üzerinden tekrar usb yi ayarla, belki bu sefer olur.

Bu sorun ne bende ne arkadaşlarımda oldu. Ayrıca bildiğim kadarıyla (hala geçerlimi tam emin değilim) win 10 dan win11 e geçiş ücretsiz. Onun dışında internetten anahtar da alabilirsin, ucuza satan yerler var. Ama halihazırda win10 un var ise win11 kurmak saçma olabilir. İstersen rufus üzerinden tekrar usb yi ayarla, belki bu sefer olur.
Rufus nedir?
Post automatically merged:

iso dosyasını ındırıp flashı secıp yukledın demı flasha ?
Evet.

Kim sallıyor böyle şeyleri :D
Çevremde Windows 11 kullanan 7-8 kişi varsa 6 tanesi Valorant'ı açamadığı için tekrar Windows 10'a döndü.

Halihazırda Windows 10 lisansım var ve 48 haneli BitLocker kodum elimde. Ama çözüm buysa Windows 11'e de hayır demem.

hocam belkı hatalı olmustur flashı baska bılgısayara takıp bıcımlendırın tekrardan bı yukleyın flasha duzelıcektır sorununuz
Başka bir bilgisayara taktım, dosyaları sildim, flaşı biçimlendirdim ve tekrar resmi siteden indirip aynı adımları uyguladım. Aynı sonuç.

Halihazırda Windows 10 lisansım var ve 48 haneli BitLocker kodum elimde. Ama çözüm buysa Windows 11'e de hayır demem.
Win11 e geçişte sıkıntı yaşayabilirsiniz. win10 dan win11 e geçerken normalde bedavaya geçiliyordu, durum hala geçerlimi bilmiyorum. Bir deneyin isterseniz.

Başka bir bilgisayara taktım, dosyaları sildim, flaşı biçimlendirdim ve tekrar resmi siteden indirip aynı adımları uyguladım. Aynı sonuç.
anladım hocam bende de olmustu tekrar atınca duzelmıstı baska bılgım yok maalesef :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,485
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri