Neler Yeni

Bilgisayarı full dekor haline getircem

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
EmreE
şöyle cam kasalar oluyor ya onlardan hangi modeli önerisriniz birde kartı dik montaj yapmaya yarayan kitlerden biliyorsanız onun linkinide atarmısnız bide kasaya uygun artık kasa kaç destekliyorsa 240mm ya da 360mm siyah sıvı soğutma lazım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe nedir hocam? Bahsettiğin kasalara akvaryum kasa deniyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
full her şey için 15k yeterlimi
Yeterli. O işlemciye Thermalright Aqua Elite 360 iyi olur. Normalde kule tipi öneririm ama estetik için sıvı soğutma öneriyorum.
Kasa olarak Lian Li O11 Dynamic EVO RGB aşırı iyi kasa ama fanı yok kendin almalısın öyle de çok masraflı oluyor. Nzxt H6 veya H9 Flow bakabilirsin

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeterli. O işlemciye Thermalright Aqua Elite 360 iyi olur. Normalde kule tipi öneririm ama estetik için sıvı soğutma öneriyorum.
Kasa olarak Lian Li O11 Dynamic EVO RGB aşırı iyi kasa ama fanı yok kendin almalısın öyle de çok masraflı oluyor. Nzxt H6 veya H9 Flow bakabilirsin
onlarıda yükseltme yapacğım tabii ki ama önce kasa falan almayı düşünuyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
onlarıda yükseltme yapacğım tabii ki ama önce kasa falan almayı düşünuyorum
Bence Nzxt h9 flow al sonra güzel fan bul. 6 reverse blade, 4 normal yönlü fan almalısın. Soğutucu olarak Thermalright Aqua Elite 360

Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Onur Yücel
şöyle cam kasalar oluyor ya onlardan hangi modeli önerisriniz birde kartı dik montaj yapmaya yarayan kitlerden biliyorsanız onun linkinide atarmısnız bide kasaya uygun artık kasa kaç destekliyorsa 240mm ya da 360mm siyah sıvı soğutma lazım

Bütçe nedir hocam? Bahsettiğin kasalara akvaryum kasa deniyor
Abiler o ekran kartını o şekilde dik koymak herhangi bir zarar veriyor mu hani bi ara ps5 ler dik olduğu için termal macunu akıyor zamanla aşşağı doğru diye bir muhabbet vardı bu durumda da geçerli mi acaba

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abiler o ekran kartını o şekilde dik koymak herhangi bir zarar veriyor mu hani bi ara ps5 ler dik olduğu için termal macunu akıyor zamanla aşşağı doğru diye bir muhabbet vardı bu durumda da geçerli mi acaba
vermiyor dekor için kullanıcam ben

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yok zarar falan vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,886
Üyeler
167,734
Son üye
mehmet D
Top Bottom