sonra ne yapacağım?Bu konuyu başka bir yerde görmüştüm sanki.
AdwCleaner yazılımı ile tarama yapıp temel onarımı çalıştırınız. Hosts dosyanızda ki bir IP adresine yönlendiriliyor olabilirsiniz.
FREE DOWNLOAD (malwarebytes.com)
Bu konuyu başka bir yerde görmüştüm sanki.
AdwCleaner yazılımı ile tarama yapıp temel onarımı çalıştırınız. Hosts dosyanızda ki bir IP adresine yönlendiriliyor olabilirsiniz.
Download AdwCleaner By MalwareBytes
Karantinaya aldım yeniden başlattım fakat bu sefer trendyol sitesi çıktıSorunun kaynağı PUP.Optional.Legacy olabilir. PUP, potansiyel olarak istenmeyen, dışlanan program anlamına gelir. PUP.Optional.Legacy'i temizlemek sorunu çözmenize yardımcı olabilir.
Çünkü bu yazılımın reklam çıkardığını biliyoruz. Karantinaya alıp sistemi yeniden başlatınız.
crack oyun yada başka dosya indirmenizden bulaşmış olmalı bir reklam virüsü zararsız olsada reklam göstermesi sinir bozuyor virüs programı taraması yaparsanız bulunur ve silinir.Regedit'ten chrome açılma kayıt defterini silmeme rağmen PC'yi her açtığımda WoT sitesi çıkıyor sebebini bilen var mı ? (oyunu hiç yüklemedim)
Windows defender kullanıyorum ama bir şey çıkmıyorcrack oyun yada başka dosya indirmenizden bulaşmış olmalı bir reklam virüsü zararsız olsada reklam göstermesi sinir bozuyor virüs programı taraması yaparsanız bulunur ve silinir.
Ne yapacaksınız siz komutları vs. söyleyin ben burdan yapayım dediklerinizi@NaneliProtein ,
Reklam yazılımlar spyware (Casus yazılım) olarak da anılmaktadır.
TeamViewer indirip ID ve Pass'i belirtirseniz daha detaylı bir şekilde yardım edebilirim.
Windows defender çok iyi bir program değil başka program yüklemeniz daha iyi olur kaspersky gibi virüs tarayıcılarını tercih edinWindows defender kullanıyorum ama bir şey çıkmıyor
Ne yapacaksınız siz komutları vs. söyleyin ben burdan yapayım dediklerinizi