a101 internetten aldım ama free dos geldi windows 10 kurdumİnternetten aldıysan evet.
Mağazaya gidip aldıysan hayır, iade edemezsin.
İstersen dene şansını.
free dos geldi ama ve elektronik urun yined eiade olur mu?a101 internetten aldım ama free dos geldi windows 10 kurdum
arıyorum suan bence d eiade almazlar ama freedos nasıl deneyip kontrol edeceğiz kiElektronik ürünlerde kurulum yaptığın anda iade şansın bitiyor. Muhtemelen iade almayacaklardır.
Deneme sürümü mü bu? Alırken ne aldığını bilmen gerekiyor. Denemek için bilgisayar mı alınır?arıyorum suan bence d eiade almazlar ama freedos nasıl deneyip kontrol edeceğiz ki
Her iade eden denemek için mi alıyor senin mantığında ? Başka sebebi olabilir bunu yazmamış olabilir.Sen sorusuna cevap verip geçebilirsin.Deneme sürümü mü bu? Alırken ne aldığını bilmen gerekiyor. Denemek için bilgisayar mı alınır?
freedos nasıl deneyip kontrol edeceğiz ki
ben yazdığına göre cevapladım. ayrıca sorusuna da bir önceki gönderimde cevap verdim. başka bir durum varsa bildirsin, ona göre de yorumlayalım.Başka sebebi olabilir bunu yazmamış olabilir.
kardesim düsük modleinde oynadıgım oyunu rahat oynattı. Bu üst modeli fakat oyuna bile girmiyor kasıyor. Pc de sorun olabilir. Freedos geldi denemek için mecbur işletim sistemi kurmam gerekti. Firmayı aradım kayıt olusgturdular geri donsu yapılır dediler.ben yazdığına göre cevapladım. ayrıca sorusuna da bir önceki gönderimde cevap verdim. başka bir durum varsa bildirsin, ona göre de yorumlayalım.
eski model oynadığım oyunu rahat oynattı. Bu aynı marka ve ust modeli işlemci olarakta ama oyuna girmiyor bile kasıyor belkide pc de sorun var. 14 gün içinde iade var ama işetim sistemi kurdum ondan kafam karıstı. Freedos geldi mecbur kurmam gerek işletim sistemiHer iade eden denemek için mi alıyor senin mantığında ? Başka sebebi olabilir bunu yazmamış olabilir.Sen sorusuna cevap verip geçebilirsin.
pc nedir? özellikleri nedir? oyun nedir? bir de pcde sorun varsa garanti süreci başlar muhtemelen. eğer sorun varsa tamir edilir, edilemeyecek gibiyse o zaman para iadesi ya da değişime gider.kardesim düsük modleinde oynadıgım oyunu rahat oynattı. Bu üst modeli fakat oyuna bile girmiyor kasıyor. Pc de sorun olabilir. Freedos geldi denemek için mecbur işletim sistemi kurmam gerekti. Firmayı aradım kayıt olusgturdular geri donsu yapılır dediler.
yav kardesim onu end ebiliyorum ben 14 gün kosulsuz iade sürecini burada soruyorum. Freedos isletim sistemi olan pc de işletim sistemi kjurulursa iade olur mu? Konu bu. Ryzen 7 3400u . Gta 5pc nedir? özellikleri nedir? oyun nedir? bir de pcde sorun varsa garanti süreci başlar muhtemelen. eğer sorun varsa tamir edilir, edilemeyecek gibiyse o zaman para iadesi ya da değişime gider.