Neler Yeni

Bİlgisayarı iade edebilir miyim?

Hakan94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Can
Merhabalar A101 den 4 5 gün önce bilgisayar aldım bunu iade etme durumu var mı? Kimisi 1 ay içinde iade var diyor ama acıp kullandım.

Penguen

80+ Silver
İnternetten aldıysan evet.
Mağazaya gidip aldıysan hayır, iade edemezsin.
İstersen dene şansını.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,310
İsim
Diyarhan
14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Elektronik ürünlerde kurulum yaptığın anda iade şansın bitiyor. Muhtemelen iade almayacaklardır.

Hakan94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektronik ürünlerde kurulum yaptığın anda iade şansın bitiyor. Muhtemelen iade almayacaklardır.
arıyorum suan bence d eiade almazlar ama freedos nasıl deneyip kontrol edeceğiz ki :)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
arıyorum suan bence d eiade almazlar ama freedos nasıl deneyip kontrol edeceğiz ki :)
Deneme sürümü mü bu? Alırken ne aldığını bilmen gerekiyor. Denemek için bilgisayar mı alınır?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Deneme sürümü mü bu? Alırken ne aldığını bilmen gerekiyor. Denemek için bilgisayar mı alınır?
Her iade eden denemek için mi alıyor senin mantığında ? Başka sebebi olabilir bunu yazmamış olabilir.Sen sorusuna cevap verip geçebilirsin.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Hakan94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Can
ben yazdığına göre cevapladım. ayrıca sorusuna da bir önceki gönderimde cevap verdim. başka bir durum varsa bildirsin, ona göre de yorumlayalım.
kardesim düsük modleinde oynadıgım oyunu rahat oynattı. Bu üst modeli fakat oyuna bile girmiyor kasıyor. Pc de sorun olabilir. Freedos geldi denemek için mecbur işletim sistemi kurmam gerekti. Firmayı aradım kayıt olusgturdular geri donsu yapılır dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her iade eden denemek için mi alıyor senin mantığında ? Başka sebebi olabilir bunu yazmamış olabilir.Sen sorusuna cevap verip geçebilirsin.
eski model oynadığım oyunu rahat oynattı. Bu aynı marka ve ust modeli işlemci olarakta ama oyuna girmiyor bile kasıyor belkide pc de sorun var. 14 gün içinde iade var ama işetim sistemi kurdum ondan kafam karıstı. Freedos geldi mecbur kurmam gerek işletim sistemi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
kardesim düsük modleinde oynadıgım oyunu rahat oynattı. Bu üst modeli fakat oyuna bile girmiyor kasıyor. Pc de sorun olabilir. Freedos geldi denemek için mecbur işletim sistemi kurmam gerekti. Firmayı aradım kayıt olusgturdular geri donsu yapılır dediler.
pc nedir? özellikleri nedir? oyun nedir? bir de pcde sorun varsa garanti süreci başlar muhtemelen. eğer sorun varsa tamir edilir, edilemeyecek gibiyse o zaman para iadesi ya da değişime gider.

Hakan94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Can
pc nedir? özellikleri nedir? oyun nedir? bir de pcde sorun varsa garanti süreci başlar muhtemelen. eğer sorun varsa tamir edilir, edilemeyecek gibiyse o zaman para iadesi ya da değişime gider.
yav kardesim onu end ebiliyorum ben 14 gün kosulsuz iade sürecini burada soruyorum. Freedos isletim sistemi olan pc de işletim sistemi kjurulursa iade olur mu? Konu bu. Ryzen 7 3400u . Gta 5

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom