Neler Yeni

Bilgisayarı kapatınca ekipman ışıkları yanmaya devam ediyor

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
"Bilgisayarım > Aygıt Yöneticisi > Seri Veri Yolu Denetleyicileri kısmından ilgili USB cihazlarını seçip sağ tık Özellikler dedikten sonra en sağda Güç Yönetimi kısmına gelin, sonrasında "Bilgisayar kapalıyken bu port için güç tasarrufu yap" kutucuğunu işaretleyin."

alıntıdır.
deniyeceğim

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
"Bilgisayarım > Aygıt Yöneticisi > Seri Veri Yolu Denetleyicileri kısmından ilgili USB cihazlarını seçip sağ tık Özellikler dedikten sonra en sağda Güç Yönetimi kısmına gelin, sonrasında "Bilgisayar kapalıyken bu port için güç tasarrufu yap" kutucuğunu işaretleyin."

alıntıdır.
1674823638752.png
böyle gözükyor

şahin doğan

80+ Platinum
Çözümü çok basit. Denetim merkezi > Sistem ve güvenlik > Güç seçenekleri > Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > Şuanda kullanılmayan ayarları değiştir > Hızlı başlatmayı aç'ı kapat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammed İslamoğlu
Doğru. Ayarlar böyle olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözümü çok basit. Denetim merkezi > Sistem ve güvenlik > Güç seçenekleri > Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin > Şuanda kullanılmayan ayarları değiştir > Hızlı başlatmayı aç'ı kapat.
Bende de hızlı başlatma açık ama benim ekipman ışıkları yanmıyor kapatınca.

şahin doğan

80+ Platinum
Doğru. Ayarlar böyle olacak.

Bende de hızlı başlatma açık ama benim ekipman ışıkları yanmıyor kapatınca.
Ben sorunun çözümünü sundum. Bu ayar ekipmanların ışığının yanıp yanmaması ayarı değil.

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
yaptım az sonra deneyeceğim

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
Ben sorunun çözümünü sundum. Bu ayar ekipmanların ışığının yanıp yanmaması ayarı değil.
Teşekkür ederim her iki sorunda çözüldü 🙏

İyi de arkadaş ekipman ışıklarının yanmasından şikayetçi. Onu nasıl kapatacağını sormuş.
Hızlı başlatma ayarı kapayınca sorun çözüldü, sistem tam kapanmayınca ışıklarda yanma gereği duyuyor anladığım kadarıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom