Neler Yeni

Çözüldü✓ bilgisayarı nasıl buzdolabına dönüştürebilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
bilgisayarı klima gibi kullanmak istiyorum ama sıcaklıklar baya bir yüksek cpu boşta 22derece yükte 33derce oyunda max45 derece oluyor ekran kartı boşta 20 yükte 30 oyunda max 42 derce oluyor kasam full mesh yapıya sahip m2 ssd ise max30 derece oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

stock soğutucu kullanıyorum artic freezer 34 e sport alsam mı sizce bide nasıl bilgisayarı bu sıcaklıktan kurtarabilirim
Dalga mı geçiyorsun?¿

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dalga geçiyorum ayrıca bilgisayar nasıl odani sogutsun? Nasıl böyle bir şey olmasını bekliyorsun yani? Ayrıca işlemcin ne 42derece baya soğuk zaten
Ryzen5 3600

Atyxah

80+ Silver

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
İlk yapman gereken bir tane klima almak sonra kasayı duvarın yüksek bir yerine monte ediyosun, ardından klimayı kasanın üstüne monte ediyosun. Ha bi de bunun için tüm kabloların 3 metre civarı olsun. Monitörü de tavana koyup uçan sandalye ile rahatına bakarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Artık freezer 34 e sports ve masaüstü fan alacağım

İlk yapman gereken bir tane klima almak sonra kasayı duvarın yüksek bir yerine monte ediyosun, ardından klimayı kasanın üstüne monte ediyosun. Ha bi de bunun için tüm kabloların 3 metre civarı olsun. Monitörü de tavana koyup uçan sandalye ile rahatına bakarsın.
Güzel fikir

Param olsa yapardım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom