Bilgisayarı topluyorum eksi parçalar için yardım

anon35

80+
Reaksiyon skoru
53
Bütçe
999999
Arkadaşlar merhaba,

Bilgisayarı montaj için topluyorum yavaştan artık. Elimde olan ve olmayan parçalara istinaden sizlere de danışıp eksik kalan bir şey kaldıysa tamamlayıp kurma düşüncesindeyim. Ekran kartı ve anakart için Lian Li strimer ARGB bakıyorum bulamadım. Birkaç çeşidi var sanırsam tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir de USB hub vs. almak gerekli mi?

Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 9070XT.
İşlemci: AMD R7 9800X3D.
Anakart: MSI MAG X870e Edge Ti W-fi AMD AM5 DDR5 ATX anakart.
RAM: G.Skill 2x48 DDR5.
PSU: ASUS ROG STRIX ROG-STRIX - 1200p gen5.1 1200W Power Supply.
Kasa: Lian Li LANCOOL II'ı ARGB fanlı siyah e-ATX oyuncu kasası.
SSD: Samsung M.2 2TB.

Arkadaşlar merhaba,

Bilgisayarı montaj için topluyorum yavaştan artık. Elimde olan ve olmayan parçalara istinaden sizlere de danışıp eksik kalan bir şey kaldıysa tamamlayıp kurma düşüncesindeyim. Ekran kartı ve anakart için Lian Li strimer ARGB bakıyorum bulamadım. Birkaç çeşidi var sanırsam tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir de USB hub vs. almak gerekli mi?

Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 9070XT.
İşlemci: AMD R7 9800X3D.
Anakart: MSI MAG X870e Edge Ti W-fi AMD AM5 DDR5 ATX anakart.
RAM: G.Skill 2x48 DDR5.
PSU: ASUS ROG STRIX ROG-STRIX - 1200p gen5.1 1200W Power Supply.
Kasa: Lian Li LANCOOL II'ı ARGB fanlı siyah e-ATX oyuncu kasası.
SSD: Samsung M.2 2TB.
Bütçe sıkıntısı yok sanırım, parçalar kaliteli ama kasayı da şöyle güzel bir akvaryum bişey bak. Kelebek konmuş gibi olmuş:)
Lian Li strimer larda genelde stok olmuyor ,olsa da pahalı oluyor

Bütçe sıkıntısı yok sanırım, parçalar kaliteli ama kasayı da şöyle güzel bir akvaryum bişey bak. Kelebek konmuş gibi olmuş:)
Lian Li strimer larda genelede stok olmuyor ,olaa da pahalı oluyor
Akvaryum düşmanıyım aga ben. Eski kafalıyım havayı cayır cayır önden alacak direkt.:D Bu yazdığım parçalar elimde şuan hazır alınmış yani :D Lian Li lerinin pahalılığını geçtim stok bulamadım direkt çekicem yoksa.

Ek olarak düzeltiyorum kasa bir çok akvaryuma göre fazlasıyla iyi ve baya bir büyük. Boş haliyle bile zor kaldırıyorsun.

Akvaryum düşmanıyım aga ben. Eski kafalıyım havayı cayır cayır önden alacak direkt.:D Bu yazdığım parçalar elimde şuan hazır alınmış yani :D Lian Li lerinin pahalılığını geçtim stok bulamadım direkt çekicem yoksa
Nitro+ kartında zaten kablo gözükmüyor. Onun için ona strimer a gerek yok.
Sadece anakart için bulabilirsen onu al.

Nitro+ kartında zaten kablo gözükmüyor. Onun için ona strimer a gerek yok.
Sadece anakart için bulabilirsen onu al.
Bir modelinde kablo ARGB sine Modifikasyon yapılıyor diye gördüm yanlış hatırlamıyorsam. ARGB' yi dışa doğru kıvırıp kabloyu takayım diyorum. Bağımsız hareket edebiliyor yanlış hatırlamıyorsam söktükten sonra

Bir modelinde kablo ARGB sine Modifikasyon yapılıyor diye gördüm yanlış hatırlamıyorsam. ARGB' yi dışa doğru kıvırıp kabloyu takayım diyorum. Bağımsız hareket edebiliyor yanlış hatırlamıyorsam söktükten sonra
Kartın bağlantı yeri arka plakanın sağ tarafına denk geliyor. Üstüne bir de manyetik bir metal parça takıyorsun. Hemen yanında da kasanın osu ya giden delik olur. Görünse bile birkaç cm olur. O da değmez bence.
Kart ile kurulan setuplara bakmışsındir

Geri