Bilgisayarı uzaktan telefonla nasıl açarım

Reaksiyon skoru
3
bilgisayarı dışardayken uzaktan google ile ulaşabiliyorum acaba bunu bilgisayarı açmak ve kapatmak içinde böle bişey varmı

Google Remote Desktop gibi bişeydi ismi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Remote Desktop gibi bişeydi ismi.
Sanırım bu bligisayarı açmak için değil de uzaktan kontrol etmek içindi. Pardon

bios'a girip wake on lan'ı aktif edin. daha sonra telefon marketinden wake on lan uygulaması indirin bilgisayarın mac adresi ve aldığı ip adresini yazın ev içerisindeyken uzaktan kapatıp açabilirsiniz. dışarıdan yapmak için modem arayüzünden port yönlendirilmesi gerekiyor diye hatırlıyorum zamanında yapmıştım eve yaklaştığımda açıyordum hazır oluyordu odaya girene kadar :D zaten max 1-2 dk sürüyordu eve girmem .d

Eskiden anydesk ile herhangi bir lokasyondayken yapabiliyordun sonradan bu sistemi kapattılar. Aynı lokal ağda olmak zorundasın. Ama router'da ufak ayar yaparak yinede yapabilirsin. Gemini ile araştırıp öğrenebilirsiniz.

akıllı priz al wifiye bağla uygulamasıyla,
biostan power on modlarında elektrik geldiğinde start ayarı aktif et,
telefondan akıllı prizi aktif ettiğinde bilgisayar açılacak mobil veriyle kullanabilirsin port mort açmazsın

akıllı priz al wifiye bağla uygulamasıyla,
biostan power on modlarında elektrik geldiğinde start ayarı aktif et,
telefondan akıllı prizi aktif ettiğinde bilgisayar açılacak mobil veriyle kullanabilirsin port mort açmazsın
bu söylenilen çok daha mantıklı fakat priz almak istemiyorsan benim dediğim gibi fakat port mort uğraşamam diyorsan akıllı priz al geç :D

ben zaten uzaktan açıyorum :D
ama aynı wifiye bağlı olman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,671
Üyeler
186,089
Son üye
Mecbiyu
Geri