mehmet çavuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
bilgisayarı dışardayken uzaktan google ile ulaşabiliyorum acaba bunu bilgisayarı açmak ve kapatmak içinde böle bişey varmı
var biostan bir şeyi aktifleştirip 1 tane uygulama indiriyodun telefonadabilgisayarı dışardayken uzaktan google ile ulaşabiliyorum acaba bunu bilgisayarı açmak ve kapatmak içinde böle bişey varmı
dediğn uygulamayı inddiirpte biostan yaptım ama uzaktan erişim yapmıyo ben dışardayken açmak istiyorum o uygulama ev içinde yarıyovar biostan bir şeyi aktifleştirip 1 tane uygulama indiriyodun telefonada
o zaman bilmiyomdediğn uygulamayı inddiirpte biostan yaptım ama uzaktan erişim yapmıyo ben dışardayken açmak istiyorum o uygulama ev içinde yarıyo
Sanırım bu bligisayarı açmak için değil de uzaktan kontrol etmek içindi. PardonGoogle Remote Desktop gibi bişeydi ismi.
bu söylenilen çok daha mantıklı fakat priz almak istemiyorsan benim dediğim gibi fakat port mort uğraşamam diyorsan akıllı priz al geçakıllı priz al wifiye bağla uygulamasıyla,
biostan power on modlarında elektrik geldiğinde start ayarı aktif et,
telefondan akıllı prizi aktif ettiğinde bilgisayar açılacak mobil veriyle kullanabilirsin port mort açmazsın