YahyaKorkut
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanı üstündeki dahili vga girişi bi işe yaramıyor muİşlemci APU değil görüntü gelmemesi gayet normal.Hayırlı olsun.
Yanı üstündeki dahili vga girişi bi işe yaramıyor muİşlemci APU değil görüntü gelmemesi gayet normal.Hayırlı olsun.
Abicim işlemcide grafik birimi yok diyoz affedersinde görüntünün vahiy yolu ile gelmesini beklemiyorsun herhaldeYanı üstündeki dahili vga girişi bi işe yaramıyor mu
ekran gelmiyor
ekran kartı takmadım
O anakart'ın üzerinde oluyor ve işlemcinin dahili grafik yongası varsa onu kullanıyor ve sizin işlemcinizde dahili grafik yongası yok.Ekran kartı takmazsanız hiçbir işe yaramaz sisteminiz.Yanı üstündeki dahili vga girişi bi işe yaramıyor mu
aaBilgisayarı yeni topladım tuşa basınca ışıklar yanıyor klavye mouse falan da yanıyor ışıkları ama ekran gelmiyor sorun ne olabilir
Not:ekran kartı takmadım
Sistem
ryzen 3 3100
gigabyte b450m s2h
Fsp hydro k 500
Gametech x coler kasa
Kule tipi soğutucu
Sandisk 250 gb 3D m2 ssd
Tamam hocam benim eski pc öyle çalışıyordu kafa gitmiş bende de m*l gibi deniyorum sabahtan beriAbicim işlemcide grafik birimi yok diyoz affedersinde görüntünün vahiy yolu ile gelmesini beklemiyorsun herhalde![]()
O işte işlemciden işlemciye değişiyor. Ryzen pc lerde sonunda G ibaresi olmayanlarda grafik birimi yok, anakartta da olmadığı için ekran kartı takmanız lazım.Tamam hocam benim eski pc öyle çalışıyordu kafa gitmiş bende de m*l gibi deniyorum sabahtan beri![]()
Umarım bir ekran kartı alırsınız hocam o zaman da görüntü gelmezse bi gusül abdesti iki rekat namaz ile sorununuz çözülür hocam iyi forumlar.Tamam hocam benim eski pc öyle çalışıyordu kafa gitmiş bende de m*l gibi deniyorum sabahtan beri![]()
Ekran kartı taktığı zaman gelecektir. İyi forumlar.o zaman da görüntü gelmezse
Komiklikler şakalar yapmaya çalıştım ama olmadı sanırımAga bir okuyun be.
Yo oldu bak reaksiyon yağdıKomiklikler şakalar yapmaya çalıştım ama olmadı sanırım
Peki ekran karti olarak ne önerirsinizO işte işlemciden işlemciye değişiyor. Ryzen pc lerde sonunda G ibaresi olmayanlarda grafik birimi yok, anakartta da olmadığı için ekran kartı takmanız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@YahyaKorkut Teşekkürler sizin sayenizde reaksiyon kastım hadi ben kaçar![]()