Bilgisayarı incehesaptan hazır sistem aldım. formatladım fakat bilgisayarı normal açınca kasanın üzerindeki power yanıyor her şey normal. fakat bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğinde kasanın üzerindeki power sabit değil 2 saniye yanıp sönüyor sürekli. pc açılıyor oyun oynayabiliyorum herhangi bir eksiklik yok. bugün ise bilgisayarı güç tuşuna basıp açmaya çalışınca o ışık yeniden başlatmadığım halde yanıp sönüyordu sonra kasanın powerını hepten kapattım tekrar açınca düzeldi.
ek olarak şunu da ekleyim. ekranın display girişini ekran kartına takınca bu oluyor, anakarta takınca böyle bir sorun yaşamıyorum.
Çözüm
HDMI kablo sipariş vermiştim o geldi denedim yeniden başlatınca şuan power ışığı yanıp sönmüyor. 2 3 defa yeniden başlattım hiçbir sorun yaşamadım. ileri ki günlerde eğer sorun yaşarsam buraya ilave edeceğim. ekranın display bağlantısında sorun olabilir gibime geldi.
ek olarak şunu da ekleyim. ekranın display girişini ekran kartına takınca bu oluyor, anakarta takınca böyle bir sorun yaşamıyorum.
Çözüm
HDMI kablo sipariş vermiştim o geldi denedim yeniden başlatınca şuan power ışığı yanıp sönmüyor. 2 3 defa yeniden başlattım hiçbir sorun yaşamadım. ileri ki günlerde eğer sorun yaşarsam buraya ilave edeceğim. ekranın display bağlantısında sorun olabilir gibime geldi.
Son düzenleme: