Bilgisayarım 360 Hz i destekler mi?

3060'a 360 hz monitör almak biraz ölü yatırım gibi geldi ama madem oynadığın oyunda 400 500 fps alıyorsan alabilirsin bence. pek fark eder mi bilmem ama fightlardaki düşme de sıkıntı oluşturmaz. ayrıca uzun süreli olarak alacakmışsın zaten o zaman ilerki yükseltmelerde o fightlerde de 360 ve üstü alırsın. Kısaca: al bence ama diğer yanıtlara da bak
Bende aynı düşündüm de birkaç insandan da fikir almaktan zarar gelmez teşekkür ederim cevabın için dediğim gibi bu monitörü almamdaki amaç fps oyunları biraz profosyonelleşme aşamasında olduğum için bi yatırım yapmak istedim ilerde de sistemime upgrade yaparsam daha da iyi olur. Fightlarda canımın sıkılacağını oyundan soğuyacağımı falan söylediler ama ben abarttıklarını düşünüyorum.

3060'a 360 hz monitör almak biraz ölü yatırım gibi geldi ama madem oynadığın oyunda 400 500 fps alıyorsan alabilirsin bence. pek fark eder mi bilmem ama fightlardaki düşme de sıkıntı oluşturmaz. ayrıca uzun süreli olarak alacakmışsın zaten o zaman ilerki yükseltmelerde o fightlerde de 360 ve üstü alırsın. Kısaca: al bence ama diğer yanıtlara da bak
3060 sınırlayıcı bileşen değil ki fps oyunu oynuyormuş zaten
Drop yememen için tahminen 240hz kullanman gerekiyor

3060 sınırlayıcı bileşen değil ki fps oyunu oynuyormuş zaten
Drop yememen için tahminen 240hz kullanman gerekiyor
Zaten 240 hz kullanıyorum şuan hiç sorun yok arkadaşın dediğine göre ve benimde düşüncem fightlarda düşmesi sorun çıkarmaz bence ya çıkarırsa bile ilerde yatırım gibi olur upgrade edersem çözülür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten 240 hz kullanıyorum şuan hiç sorun yok arkadaşın dediğine göre ve benimde düşüncem fightlarda düşmesi sorun çıkarmaz bence ya çıkarırsa bile ilerde yatırım gibi olur upgrade edersem çözülür.
ilerde monitöre yatırım yaptığım için sistemimi de yükseltirsem ilerde çok daha iyi olur diye düşünüyorum

Geri