Neler Yeni

BİLGİSAYARIM AÇILIRKEN SSD GÖRMÜYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ŞAHİN
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın teknik özellikleri kısaca"Rayzen 5 2600, Gigabyt s2h b450 m ana kart, Rx5700 xt nitro+ ekran kartı, 1 tb 7200 wd harddisk ,512 gb xpc m2 ssd, 750w crosair tam modüler güç kaynağı"
Bilgisayarımı açtığım zaman bazen ssd görmüyor ve açamıyorum biosa girip bakıyorum, bazen ssd gözüküyor ve onu açılış olarak seçiyorum ve windows geliyor ama bazen sadece harddisk gözüküyor pc yi kapatıp açmam gerekiyor ve bu sorun başladığından beri misal, cs go gibi bir oyunda adam vurduktan sonra ekranda adamın şekli piksel piksel kalıyor veya adam beni bvurunca yeşil şekilli pikseller oluşuyor bunun nedenini çözemedim. Denediğim yöntemler öncelikle format atmak bu arada lisanslı key aldım her seferinden n11 vs gibi sitelerde satılan tek kullanımlık orjin keylerden orjinal değilsede ben öyle biliyorum bunun harici bir pc tamircisi ekran kartına yeteri güç gelmiyor dedi araştırdım yok öyle bir şey dediler ekran kartın arızalı dediler ama bir kaç pc tamircisi herhangi bir problem gözükmüyor dedi ve kimse bunun neden olduğunu bilmiyor ve herkes sistem çakışması diyor nasıl bir sistem çakışması bilmiyoruz diyorlar yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hata notu : Reboot and select proper Boot device or insert boot media in select boot device and press a key

samet663

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
samet koç
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın teknik özellikleri kısaca"Ryzen 5 2600, Gigabyt s2h b450 m ana kart, Rx5700 xt nitro+ ekran kartı, 1 tb 7200 wd harddisk ,512 gb xpc m2 ssd, 750w crosair tam modüler güç kaynağı"
Bilgisayarımı açtığım zaman bazen ssd görmüyor ve açamıyorum biosa girip bakıyorum, bazen ssd gözüküyor ve onu açılış olarak seçiyorum ve windows geliyor ama bazen sadece harddisk gözüküyor pc yi kapatıp açmam gerekiyor ve bu sorun başladığından beri misal, cs go gibi bir oyunda adam vurduktan sonra ekranda adamın şekli piksel piksel kalıyor veya adam beni bvurunca yeşil şekilli pikseller oluşuyor bunun nedenini çözemedim. Denediğim yöntemler öncelikle format atmak bu arada lisanslı key aldım her seferinden n11 vs gibi sitelerde satılan tek kullanımlık orjin keylerden orjinal değilsede ben öyle biliyorum bunun harici bir pc tamircisi ekran kartına yeteri güç gelmiyor dedi araştırdım yok öyle bir şey dediler ekran kartın arızalı dediler ama bir kaç pc tamircisi herhangi bir problem gözükmüyor dedi ve kimse bunun neden olduğunu bilmiyor ve herkes sistem çakışması diyor nasıl bir sistem çakışması bilmiyoruz diyorlar yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hata notu : Reboot and select proper Boot device or insert boot media in select boot device and press a key
Aynı sorun bende var bir türlü çözemedim

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Sata kablosunu degistirdinmi bendede gormemisti sata kablosunu degistirdim oldu

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Ssd nin uçlarını silgi ile temizlemeyi dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ŞAHİN
M2 ise ins sorunun cozulur
inşallah garantisi var hiç olmadı garantiye vereceğiz ah akılsız başım sinerjiden aldım pc yi onlarda çok ilgilenmiyorlar inşallah ilgilenirler garanti için

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
m2 ssd ondan dolayı o şansım olmadı malesef

bunu yarın bir deneyeyim
Bir yakininin veya tek kullanimlik bir m2 ssd yi tak ondada ayni sorun olucakmi veya baska bir anakartta kendi m2 ini tak sorun olucakmi eger baska anakartta denersen sorun olmassa sorun kendi anakarttin m2 girisindedir veya baska m2 ssd yi kendi anakarttina takarsan ve sorun olmassa sorun kendi m2 ssd dindedir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ŞAHİN
Bir yakininin veya tek kullanimlik bir m2 ssd yi tak ondada ayni sorun olucakmi veya baska bir nakartta kendi m2 ini tak sorun olucakmi eger baska anakartta denersen sorun olmassa sorum anakarttin m2 girisindedir veya baska m2 ssd yi kendi anakarttina takarsan veya sorun olmassa sorum kendi m2 ssd dindedir :)
bunuda deneyeyim arkadaşımla

Top Bottom