Neler Yeni

Bilgisayarım Açılmıyor, Yardım Gerek

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. Az önce lol oynadım. maç bittikten sonra pc durduk yere kapandı. Elektrikler gitti sandım ama gitmemişti. Gidip su içtim geri geldim kasanin gücüne basiyom açılmıyor. Prizde skntı yok. Gücü çıkarıp 3-4 kere power tuşuna basıp bir daha denedim yine açılmıyor. Durup dururken noldu buna. Hiçbir skntı yoktu.

ekran kartı: asus dual v2 rx 7600
işlemci: 7500f
anakart: b650m gaming plus wifi
psu: nzxt c750
ram: t force vulcan black

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
yok takılı kalmadı da kalsa bile pc neden kapansın
bios pilini cıkar 3-4 defa power tusuna bas pili tak tekrar dene bendede aynı sorun olmustu acılmadı psu dan kaynaklı bir durumdu degıstırdım cozuldu..

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bios pilini cıkar 3-4 defa power tusuna bas pili tak tekrar dene bendede aynı sorun olmustu acılmadı psu dan kaynaklı bir durumdu degıstırdım cozuldu..
hocam bios pilini çıkar tak yaptığımda da açılmazsa ne yapmalıyım? Sorun psuda ise eski psu'mu kullanabiliirim

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şimdi yapcam da bios pilini çıkardıktan sonra güç kablosunu da çıkarıp mi powera basicam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostlar b650m gaming plus wifida bios pili nasıl çıkarılıyor çözemedim yardım eder misiniz

Son düzenleme:
Top Bottom