swan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 224
@Tayfunns hocam monitör olarak siz ne kullanıyorsunuz bende şuan ASUS VG248QG Gaming Monitör - 24”, Full HD, 0.5ms*, 165Hz(hız aşırtılabilir),G-SYNC Uyumlu, Adaptive-Sync var
yavaş yavaş sistem toplamayı düşünüyorum ekran kartı belli değil sistem için bütçem ayırdığım bütçe 90k artabilir azalabilir zorlarsam 117k çıkabilirim bu bütçenin içinden bir 2k oled monitör mü ıps mi almayı düşünüyorum oled bir tık daha ağır 90k sistem alırsam 27k filan kalıyor aşağı yukarı önerebileceğiniz monitor ve ekran kartı varmı hocam(monitörü hemen de almayabilirim), parçaları hemen almicam parça parça almayı düşünüyorum
Şuanki sistemim
Anakart: Asus EX-A320M-GAMING
işlemci : Amd Ryzen 5 Pro 3350g
ram: 2x8 kingston
ssd: 500gb kıoxıa
kasa: evde vardı o idare eder
power: 250w
almayı düşündüğüm sistem
yavaş yavaş sistem toplamayı düşünüyorum ekran kartı belli değil sistem için bütçem ayırdığım bütçe 90k artabilir azalabilir zorlarsam 117k çıkabilirim bu bütçenin içinden bir 2k oled monitör mü ıps mi almayı düşünüyorum oled bir tık daha ağır 90k sistem alırsam 27k filan kalıyor aşağı yukarı önerebileceğiniz monitor ve ekran kartı varmı hocam(monitörü hemen de almayabilirim), parçaları hemen almicam parça parça almayı düşünüyorum
Şuanki sistemim
Anakart: Asus EX-A320M-GAMING
işlemci : Amd Ryzen 5 Pro 3350g
ram: 2x8 kingston
ssd: 500gb kıoxıa
kasa: evde vardı o idare eder
power: 250w
almayı düşündüğüm sistem