Bilgisayarim açılmıyor

Reaksiyon skoru
22
Merhaba bilgisayarim acilirken Fixing (C: ) Stage:1 (3089 of 713965 ) tolal %8 ETA: 0:1:37 bu oluyor acilmiyor bilgisayar bu şekilde 1 gün bekledi hala açılmadı tahmini bitiş süresi (ETA) 90 saati aştı sonra bilgisayari kapatip actim otomatik onarim hatasi verdi disk hatalari onariliyor bu 1 saatten fazla sürebilir yazdi sonra tekrar Fixing (C: ) yazıyor yardım eden lütfen.

Disk hatalı olabilir. Ama windows kafayı yemişde olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer format ile düzelirse diskler sağlamdır en azından çoğunlukla. Kurtulmuyorsa disk alman gerekir

Uzun zamandır disk birleştirme yapmadıysanız ondan olabilir

Yani şöyle ssd düşüncem var ssd kullansam kesin çözülür mü?

Merhaba bilgisayarim acilirken Fixing (C: ) Stage:1 (3089 of 713965 ) tolal %8 ETA: 0:1:37 bu oluyor acilmiyor bilgisayar bu şekilde 1 gün bekledi hala açılmadı tahmini bitiş süresi (ETA) 90 saati aştı sonra bilgisayari kapatip actim otomatik onarim hatasi verdi disk hatalari onariliyor bu 1 saatten fazla sürebilir yazdi sonra tekrar Fixing (C: ) yazıyor yardım eden lütfen.

Bilgisayar hiçbir şekilde açılmamazlık mı yapıyor? Güvenli mod gibi bir durumdan girip sistem geri yükleme yapmanız mümkünlüğü yok mu. Eğer öyleyse hard diski çıkarıp başka bir bilgisayarda deneyebilirsiniz eğer başka bir bilgisayardada çalışmıyorsa pek bir fikrim yok.

Bilgisayar hiçbir şekilde açılmamazlık mı yapıyor? Güvenli mod gibi bir durumdan girip sistem geri yükleme yapmanız mümkünlüğü yok mu. Eğer öyleyse hard diski çıkarıp başka bir bilgisayarda deneyebilirsiniz eğer başka bir bilgisayardada çalışmıyorsa pek bir fikrim yok.
Hayir acilmiyor disk hatalarini onarmaya çalışıyor

Hayir acilmiyor disk hatalarini onarmaya çalışıyor

Keşke yardımcı olabilsem ama güvenli mod açılmıyorsa tek olabilecek şey format atmak. Format atılamıyorsa hard diski götürüp göstertebilir veya bilgisayarda mı yoksa hard disk de mi sıkıntı var diye başka bir bilgisayarda da deneyebilirsin.

hard disk gitti 100de 90 degistirmisken ssd takman daha mantikli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri