Neler Yeni

Bilgisayarım açılmıyor

OmerSD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer
Bilgisayarımdan 1 uzun 2 kısa ses geliyordu ve geç açılıyordu termal macun yenileme vakti de gelmişti açıyım hem onu temizlerim hem bilgisayarı temizlerim belki düzelir dedim temizledim şuan açtığımda açılmıyor içinden videoda da göründüğü gibi fan duruyor gibi oluyor ve ekran gelmiyor ne yapabilirim sorun nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Bilgisayarımdan 1 uzun 2 kısa ses geliyordu ve geç açılıyordu termal macun yenileme vakti de gelmişti açıyım hem onu temizlerim hem bilgisayarı temizlerim belki düzelir dedim temizledim şuan açtığımda açılmıyor içinden videoda da göründüğü gibi fan duruyor gibi oluyor ve ekran gelmiyor ne yapabilirim sorun nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
Sorun ekran kartında olabilir.

OmerSD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi 1 uzun 2 kısa verip 1 dk geç açılıyordu önceden zaten garantiye yollayacaktım ama şuan hiç açılmıyor

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Dediğim gibi 1 uzun 2 kısa verip 1 dk geç açılıyordu önceden zaten garantiye yollayacaktım ama şuan hiç açılmıyor
Onun dışında Ram'lerinizi ucunu silgi ile yavaş yavaş narin bir şekilde slip tekrar takın. Eğer olmadıysa garantiye verin.

OmerSD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer
Temizlerken silmiştim az önce sadece 1 şeyi anlamadan yaptım ondan olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstünde pil gibi bir şey vardı az zorlayarak onu çıkardım

OmerSD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer
Ekran kartı arızalıydı ama temizlemeden önce açılıyordu şimdi hiç açılmıyor başka bir şey bozulmuş olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartım gigabyte b450m S2 h ekran kartımı çıkarıp hdm yi anakarta bağladım çalıştırdım yine aynı 1 uzun 2 kısa ses geldi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,641
Üyeler
168,657
Son üye
mavrik
Top Bottom