LastSiege 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 163 Reaksiyon skoru 29 16 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 JANEH yazmış: hocam pc kablosunun gittiği yerden ana düğmenin gittiği yerden kabloyu çıkartıp oraya yıldız tornavida deydirin yada youtubeden bakın Devamı için tıklayın... Yaptım hocam yarın pc ye götüreceğim psu ya da anakart sorunlu
JANEH yazmış: hocam pc kablosunun gittiği yerden ana düğmenin gittiği yerden kabloyu çıkartıp oraya yıldız tornavida deydirin yada youtubeden bakın Devamı için tıklayın... Yaptım hocam yarın pc ye götüreceğim psu ya da anakart sorunlu
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 21,593 En İyi Cevap 22 Reaksiyon skoru 8,525 16 Ekim 2023 #15 LastSiege yazmış: Direkt fanlar bile çalışmıyor hocam sadece anakart ledleri yanıyor galiba bozuldu ben götüreceğim pc ciye Devamı için tıklayın... Montajlamayı doğru yaptın mı? Ez Debug Ledleri yanıyor mu?
LastSiege yazmış: Direkt fanlar bile çalışmıyor hocam sadece anakart ledleri yanıyor galiba bozuldu ben götüreceğim pc ciye Devamı için tıklayın... Montajlamayı doğru yaptın mı? Ez Debug Ledleri yanıyor mu?
LastSiege 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 163 Reaksiyon skoru 29 16 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Emmree yazmış: Montajlamayı doğru yaptın mı? Ez Debug Ledleri yanıyor mu? Devamı için tıklayın... O ledler ne hocam bilmiyorum ama doğru olması lazım sadece işlemci ve soğutucu değiştirdim zaten
Emmree yazmış: Montajlamayı doğru yaptın mı? Ez Debug Ledleri yanıyor mu? Devamı için tıklayın... O ledler ne hocam bilmiyorum ama doğru olması lazım sadece işlemci ve soğutucu değiştirdim zaten