K KillSwich 80+ Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 77 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Canpolat 28 Ocak 2024 #1 550W PSUm var, B450Mk anakartım var. almak istediğim fan ise bu, uyumsuzluk olur mu alsam sorun çıkar mı ?
550W PSUm var, B450Mk anakartım var. almak istediğim fan ise bu, uyumsuzluk olur mu alsam sorun çıkar mı ?
ThE LoSt 80+ Gold Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 5,346 28 Ocak 2024 #2 KillSwich yazmış: 550W PSUm var, B450Mk anakartım var. almak istediğim fan ise bu, uyumsuzluk olur mu alsam sorun çıkar mı ? Devamı için tıklayın... Psu , anakarttan önce kasanı söylemen lazım standart 12cm fanlar kasanda uygun 3 adet 12cm lik yuva varsa uyar
KillSwich yazmış: 550W PSUm var, B450Mk anakartım var. almak istediğim fan ise bu, uyumsuzluk olur mu alsam sorun çıkar mı ? Devamı için tıklayın... Psu , anakarttan önce kasanı söylemen lazım standart 12cm fanlar kasanda uygun 3 adet 12cm lik yuva varsa uyar
HanBilişimSistemleri 80+ Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 145 Dahası Reaksiyon skoru 35 Konum Bursa İsim Ahmet Yıldırım İlgilendiği Kategoriler PlayStation ve Bilgisayar Teknik Servis, Windows Developer, Cisco, Phyton, Yapay Zeka, Bilişim Sistemleri Yazılım ve Donanım Teknik Servis 28 Ocak 2024 #3 KillSwich yazmış: 550W PSUm var, B450Mk anakartım var. almak istediğim fan ise bu, uyumsuzluk olur mu alsam sorun çıkar mı ? Devamı için tıklayın... Fanlar rainbow yani sabit renkli, dolayısıyla anakartla herhangi bir bağlantısı yok, kasaya takıp güç bağlaman yeterli.
KillSwich yazmış: 550W PSUm var, B450Mk anakartım var. almak istediğim fan ise bu, uyumsuzluk olur mu alsam sorun çıkar mı ? Devamı için tıklayın... Fanlar rainbow yani sabit renkli, dolayısıyla anakartla herhangi bir bağlantısı yok, kasaya takıp güç bağlaman yeterli.