LASRUH
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Kaan
Bilgisayarı uyku moduna almıştım ve tekrar uyandırmak istediğimde ekran gelmedi. Gidiş o gidiş zaten. Sabahtan beri mavi ekran alıp duruyorum Win 10'da. Dosyaları sakla diyip formatladım ama yine gelmedi. Çok önemli resimler vardı masaüstünde. Benim bu resimleri yüzde yüz kurtarmam lazım. Birileri yardımcı olursa inanılmaz mutlu olurum. Resimleri bir kurtarsam bir şekilde PC'yi hallederim. Önemli olan resimler.
C yani windowsun kurulu olduğu disk çok dolduğu için sorun çıkardığını düşünüyorum. Resimleri önce masaüstünde oradan da harici hdd me atacaktım fakat fırsat olmadı. Halbuki bu şekilde 1 haftadan fazla bir sorun yapmadı. Yeni bir yükleme yapmamama rağmen gitti. Lütfen yardımcı olun
Bilgisayarcıya falan mı götürsem format atmadan resimleri alabilir mi? Mavi ekranın bu kadar büyük bir sorun olduğunu bilmiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
C yani windowsun kurulu olduğu disk çok dolduğu için sorun çıkardığını düşünüyorum. Resimleri önce masaüstünde oradan da harici hdd me atacaktım fakat fırsat olmadı. Halbuki bu şekilde 1 haftadan fazla bir sorun yapmadı. Yeni bir yükleme yapmamama rağmen gitti. Lütfen yardımcı olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarcıya falan mı götürsem format atmadan resimleri alabilir mi? Mavi ekranın bu kadar büyük bir sorun olduğunu bilmiyordum