Neler Yeni

bilgisayarım aniden yavaşladı ?

meavir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
başar
Arkadaşlar bilgisayarım bugün girdiğimde aşırı yavaş ve sekmeler kasıyordu valorant veya lol giriyim dedim ikisinidide 16 fps gördüm eskiden 60 fps sabit alıyordum bilgisayarıma ne olmuş ollabilir en kötü hlainde bile 30 fps alan bilgisayar neden şuan 16 fps durumda başka oyunla raçıyorum ondada yavaş ne olmuş olabilir birde şu dikkatimi çekti bilgisayaar çözünürlükerine gittiğimde eskiden birsürü seçenek varken şuan 2 seçcenek bulunmakta sebebini bulursanız çok sevniirim ve ne yapmam lazım ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar bilgisayarım bugün girdiğimde aşırı yavaş ve sekmeler kasıyordu valorant veya lol giriyim dedim ikisinidide 16 fps gördüm eskiden 60 fps sabit alıyordum bilgisayarıma ne olmuş ollabilir en kötü hlainde bile 30 fps alan bilgisayar neden şuan 16 fps durumda başka oyunla raçıyorum ondada yavaş ne olmuş olabilir birde şu dikkatimi çekti bilgisayaar çözünürlükerine gittiğimde eskiden birsürü seçenek varken şuan 2 seçcenek bulunmakta sebebini bulursanız çok sevniirim ve ne yapmam lazım ?
hocam virüs olabilir en son ne zaman formatladınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabit dur. bilgisayarını öğrenmek için aklına giriyorum
vahiy yoluyla alıyorum ben

kamyoncu36

80+ Bronze
Ram kaç GB? Sıcaklıklar ne durumda?

meavir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam virüs olabilir en son ne zaman formatladınız

vahiy yoluyla alıyorum ben
formatllayalı bi 2 yıl oldu ama aniden bir yavaşlama bir kasma var daha bugün yavaşlama oldu bilgisayara dün çalışıyordu mis gibi.

Ram kaç GB? Sıcaklıklar ne durumda?
ram 8 gb 4 gb kullanıyor işlemci ise discord açıyorum bir kaç uygulama açıyorum bazen 60 kullanıyor fazla kullanmıyor mu ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
formatllayalı bi 2 yıl oldu ama aniden bir yavaşlama bir kasma var daha bugün yavaşlama oldu bilgisayara dün çalışıyordu mis gibi.
hocam format atın düzelir

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş

ram 8 gb 4 gb kullanıyor işlemci ise discord açıyorum bir kaç uygulama açıyorum bazen 60 kullanıyor fazla kullanmıyor mu ?
crackli bir dosya indirdinizmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,893
Üyeler
166,850
Son üye
abdülrezzakbinberrak
Top Bottom