Bilgisayarım bazen ilk açılışta bazen de oyunun ortasında kitlenip kapanıyor

Reaksiyon skoru
0
Sorunum oyundayken yada video izlerken çalan son ses takılıp bilgisayarın kitlenmesi ve bu sorun reset atmadan çözülmüyor.

Genellikle bilgisayarı ilk açtığımda direkt oyun yada herhangi bir uygulama açtığım zaman oluyor nadiren de oyunun ortasındayken kitleniyor.

memtest86 ile ramlerimi test ettim hiç bir sorun çıkmadı.
Biosu en son sürüme güncelledim.
OCCT ile ekran kartı işlemci ve psu testi yaptım.
Ek olarak ekran kartını test etmek için FurMark kullandım.
Bu testlerde hiç bir sorun çıkmadı.

Hdtune ile yaptığım ssd testinde 0 noktasına düşüş var arkadaşlarımın testlerine baktığımda hiç biri benimki gibi 0a düşmüyor sizce sorun ssd mi ?

Ekler

• ssd.png
    ssd.png
    148.1 KB · Hit: 51
  • ssd2.png
    ssd2.png
    166.8 KB · Hit: 52
  • ssd3.png
    ssd3.png
    173.6 KB · Hit: 51
Sorunum oyundayken yada video izlerken çalan son ses takılıp bilgisayarın kitlenmesi ve bu sorun reset atmadan çözülmüyor.

Genellikle bilgisayarı ilk açtığımda direkt oyun yada herhangi bir uygulama açtığım zaman oluyor nadiren de oyunun ortasındayken kitleniyor.

memtest86 ile ramlerimi test ettim hiç bir sorun çıkmadı.
Biosu en son sürüme güncelledim.
OCCT ile ekran kartı işlemci ve psu testi yaptım.
Ek olarak ekran kartını test etmek için FurMark kullandım.
Bu testlerde hiç bir sorun çıkmadı.

Hdtune ile yaptığım ssd testinde 0 noktasına düşüş var arkadaşlarımın testlerine baktığımda hiç biri benimki gibi 0a düşmüyor sizce sorun ssd mi ?
Hocam Bende de buna benzer bir sorun vardı. ilkten HDD'den şüphelendim. Fakat Sorun Ramlerin tekinde çıktı. Size Zahmet Dual Channel Ram ise eğer bir slotu çıkarıp bir slotla bilgisayarı çalıştırır mısınız? Eğer çalışırsa aynı şeyi çıkartığınız rami takıp slottaki ramı çıkartıp deneyin.
Edit: Çalışırsa derken o şekilde kullanın eğer sorun çıkarmazsa diğer çıkardığınız Ram'i takın.

Ram Dual Channel ama Kit şeklinde almadım tek tek aldım.

RAM Modelim XPG GAMMIX D30 Sadece DRAM manufacturers farklı.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,914
Üyeler
184,700
Son üye
v3rtecc
Geri