Neler Yeni

Bilgisayarım çok geç açılıyor veya açılmıyor

gazidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
gazi
Bütçe
11
herkese selam daha önce de konu açmıştım sistem yükseltme için yeni sistemi topladım sistemimi yazıyorum
asus b650mk
32 gb patriot ram
ryzen 7500f
msi 1080ti
650w güç kaynağı
bilgisayar tuşuna bastıktan sonra klavyeye ve monitöre güç gelmiyor 5 dk sonra geliyor biosu güncelledim pini çıkarttım bekledim yine olmuyor w10 kurup w11e yükselttim bundan dolayı olabilir mi biosda hızlı açılma seçeneği aktif halde parçalarda sorun olabilir mi

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Grant
Temiz kurulum yapsanız daha iyi olurdu. Ama anladığım kadarıyla sorun işletim sisteminden bağımsız.

gazidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
gazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa çalışıyor klavyeye ve monitöre ışık vs gelmiyor çok geç geliyo neyde hata olup olmadığını nerden anlayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç kaynağından olabilirmi

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Yunus Emre Uzun
kasa çalışıyor klavyeye ve monitöre ışık vs gelmiyor çok geç geliyo neyde hata olup olmadığını nerden anlayabilirim

güç kaynağından olabilirmi
@jombo
hocam tek ram le açmayı dener misiniz benimde aklıma bu geldi birde w11 usb si hazırlayıp formatta denenebilir

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Alperen Yılmaz
diskleri pcden çıkar bir de öyle dene

AkselWW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
aksel aslantürk
I/O çipi arızalandığında geç açılma gibi problemler yaşanabilir. I/O çipi, giriş-çıkış işlemlerini yöneten önemli bir bileşen olduğundan, arızalandığında bilgisayarın donanımlarıyla olan iletişimi aksayabilir. Bu da açılış sürecinin uzamasına, hatta bazen hiç başlamayabilir I/O çipi ısı kontrolu yapabilirsiniz ramlerde tozlanma felan olmadığı ve kontrol edilildiği şartlarda

gazidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
gazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@jombo
hocam tek ram le açmayı dener misiniz benimde aklıma bu geldi birde w11 usb si hazırlayıp formatta denenebilir
sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyordu o yüzden w10 yükleyip yükselttim aklıma bir şey daha geldi 7500 f işlemci ramin mhzini desteklemiyor olabilir mi acaba öyle bir şey varmı

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Yunus Emre Uzun
sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyordu o yüzden w10 yükleyip yükselttim aklıma bir şey daha geldi 7500 f işlemci ramin mhzini desteklemiyor olabilir mi acaba öyle bir şey varmı
yok hocam onla alakası yoktasistem gereksinimlerini nasıl karşılamıyor ben a320 anakartta w11 kullanıyorum biostan tpm falan mı açmak gerekiyordu sanki öyle bir şey vardı

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Yunus Emre Uzun
bilmiyorum öyle yazdı uğraşmak istemerim w 10 kurdum

https://www.incehesap.com/nova-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76210/#tabs konuyla bağımsız bu sistemi sipariş edeceğiz iyi midir?
çok kötü hocam 50 bine ne 4060ı çok düşük olmuş 5070 alınıyor

çok kötü hocam 50 bine ne 4060ı çok düşük olmuş 5070 alınıyor
biraz zam yemişler

gazidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
gazi
sınırı bi tık aşıyor ya rami 32 yapmak lazım dimi bunun arkadaşımda sadece espor oyunları oynuyor işlemci iyi olsun diye onu seçmiştik

gazidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
gazi
@quartle bakarmısınız hocam pc çok geç açılıyor klavye monitöre güç gelmiyor

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
herkese selam daha önce de konu açmıştım sistem yükseltme için yeni sistemi topladım sistemimi yazıyorum
asus b650mk
32 gb patriot ram
ryzen 7500f
msi 1080ti
650w güç kaynağı
bilgisayar tuşuna bastıktan sonra klavyeye ve monitöre güç gelmiyor 5 dk sonra geliyor biosu güncelledim pini çıkarttım bekledim yine olmuyor w10 kurup w11e yükselttim bundan dolayı olabilir mi biosda hızlı açılma seçeneği aktif halde parçalarda sorun olabilir mi
ssd ne onunla alakası var

Top Bottom