Neler Yeni

bilgisayarım çok yavaş

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
arkadaşlar pc im çok yavaş yeni format attrıdım win 10 pro 2gb ram intel i5 1 gb ekran kartı var eskiden bu kadar yavaş değildi nasıl performans artırırım destek olurmsunz

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Piskolojiktir bence .

Morpheusz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf Ekrem Özer
format attıktan sonra driver güncellemelerini yaptın mı ? windows uptade güncelleme taraması yap bir de ram 2 şu günümüz teknolojisin de çok geri de 4 yapmanız çok farkeder zaten sadece windows 10 2 2.5 gb ram kullanıyor

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha yeni format atmışsın eskiden hızlıydı diyorsun , mantıklı değil .
ben eskiden bu pc yi kullanıyodum bozuldu laptopa geçtim şimdide bozulan pc ye win 10 pro yükletim tekrar kullanmaya başladım laptoptan geçtiğim için yavaş geliyo da olabilir

Jeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
emre karabak
güncellemeleri yap ve driverlarıda güncelle msconfigten microsoft hizmetleri hariç diğer herşeyi kapat görev yöneticisinden başlangıçta çalışan herşeyi kapat gizlilik ayarlarından herşeyi kapalı konuma getir özellikle arka plan uygulamarı bilgisayara sağ tıkla özellikler de gelişmiş özelliklerden performansı seç en iyi performans için ayarla güç modunu en yüksek performans yap
2gb ram windows 10 için uygun değil en az 4 gb olmalı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostum,
2GB Ramli bilgisayara Windows 10 hemde Pro kurmuşsun. Kasması aşırı ama aşırı normal.

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
güncellemeleri yap ve driverlarıda güncelle msconfigten microsoft hizmetleri hariç diğer herşeyi kapat görev yöneticisinden başlangıçta çalışan herşeyi kapat gizlilik ayarlarından herşeyi kapalı konuma getir özellikle arka plan uygulamarı bilgisayara sağ tıkla özellikler de gelişmiş özelliklerden performansı seç en iyi performans için ayarla güç modunu en yüksek performans yap
2gb RAM windows 10 için uygun değil en az 4 gb olmalı
yakında upgrade edicem zaten yeni pc almayı düşünüyodum ama dolar tavan yapmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom