Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım donuyor ve Power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Büyük ihtimalle hocam vallaha çok soğumuştum sistemden. Satasım geliyordu artık ben psu dan yapıyordur diye psu değiştirdim boş yere
Sistemin daha yeni. Daha bir sürü BIOS güncellemesi gelecek. Her yeni BIOS güncellemesi geldiği zaman yukarıda anlattığım şekilde güncelle. (BETA'ları istersen kurma stabil olamama durumları oluyor.) BIOS güncellemesinin notları kısmında yeni Intel ME sürücüsü geldiyse seni uyarır. Başta onu güncelleyip BIOS güncellemesini yap der. Dönüştürücü kaynaklı sistemler böyle sorunlar çıkarabiliyor hocam.

vopezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Ertürk
Sistemin daha yeni. Daha bir sürü BIOS güncellemesi gelecek. Her yeni BIOS güncellemesi geldiği zaman yukarıda anlattığım şekilde güncelle. (BETA'ları istersen kurma stabil olamama durumları oluyor.) BIOS güncellemesinin notları kısmında yeni Intel ME sürücüsü geldiyse seni uyarır. Başta onu güncelleyip BIOS güncellemesini yap der. Dönüştürücü kaynaklı sistemler böyle sorunlar çıkarabiliyor hocam.
Hocam bios güncelleken ki bekleme süresin de imbd 9.9 Ben biraz bahtsız adamım.Her yeni sürümde güncellemesek sorun olur mu ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Hocam bios güncelleken ki bekleme süresin de imbd 9.9 Ben biraz bahtsız adamım.Her yeni sürümde güncellemesek sorun olur mu ?
Güncellemeni tavsiye ederim hocam. Bir sorun olmaz hocam ya. Her yeni güncellemede başka bir sorunu hallediyorlar.

vopezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Ertürk
Güncellemeni tavsiye ederim hocam. Bir sorun olmaz hocam ya. Her yeni güncellemene başka bir sorunu hallediyorlar.
Peki hocam. Çok vaktinizi de almak istemiyorum sorular sorarak ben akşam deneyeyim geri dönüş sağlarım.her şey için teşekkür ederim.

vopezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Ertürk
Güncellemeni tavsiye ederim hocam. Bir sorun olmaz hocam ya. Her yeni güncellemede başka bir sorunu hallediyorlar.
Hocam merhaba dün 3-4 saat oynama fırsatım oldu. Ne donma oldu ne kitlenme sistemde saat gibi çalışıyor. Allah razı olsun senden de çok yardımcı oldun. Sorunum çözüldü sanırım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
Hocam merhaba dün 3-4 saat oynama fırsatım oldu. Ne donma oldu ne kitlenme sistemde saat gibi çalışıyor. Allah razı olsun senden de çok yardımcı oldun. Sorunum çözüldü sanırım.
Önemli değil hocam. Bir daha sorun olacağını zannetmiyorum.

vopezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Ertürk
İ
Önemli değil hocam. Bir daha sorun olacağını zannetmiyorum.
İnş hocam çözemediğim tek bir poblem kaldı. Oda Tiktok live studio programını açınca oyunda olan fps kayıbı. Fps rakamsal olarak düşmüyor fakat gözle hissedilen 240 hz den 150 ye falan düşüyor. Kontol etmem gereken bir şey varmı ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,975
İsim
Emre Zengin
İ

İnş hocam çözemediğim tek bir poblem kaldı. Oda Tiktok live studio programını açınca oyunda olan fps kayıbı. Fps rakamsal olarak düşmüyor fakat gözle hissedilen 240 hz den 150 ye falan düşüyor. Kontol etmem gereken bir şey varmı ?
Uygulama kaynaklı bir sorun olabilir. OBS ile denedin mi hocam?

vopezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Ertürk
Uygulama kaynaklı bir sorun olabilir. OBS ile denedin mi hocam?
Obs deneyemiyorum malesef yayın anahtarı vermiyor tiktok sadece kendi platformundan yayına izin veriyor. Onu ben çözerim en büyük sıkıntım donmasıydı onu hallettik ya gerisi önemli değil hocam. Allah razı olsun tekrardan. Hayırlı günler.

Top Bottom