Neler Yeni

Yardım Bilgisayarım Durduk Yere Donup Kalıyor(ÇÖZÜLDÜ)

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Windows ile ilgili bir sorun büyük ihtimal.Bozuk dosya kontrol ve onarımı yapın.Microsoft'un web sitesinde bu konu yazılı.Linkini bırakıyorum.Gördüğünz sfc li kodu komut istemciye yazın ve onarıma başlasın.Yüksek ihtimalle sorununz ortadan kalkacaktır.

LİNK
çok ozur dıleyerek soruyorum bırsuru kod var hangısını yazıcam ben baslangıca cmd yazıp actım komut sıstemını ama hangı kod soylersenız sevınırım. bu arada da kusura bakmayın uyku saatlerımız uyusmuyor ama cıdden pc den soguttu bu durum benı
Mesaj otomatik birleştirildi:

C diskinde Windows klasörün içindeki minidump dosyası dolu mu?

Kaspersky yükleyip tam tarama yapmayı ihmal etmeyin.
mınıdump dosyasına gırmeye calıstım ama o dosyayı bulamadım dıger dedıgınızı denıyorum sımdı haber edıcem

C diskinde Windows klasörün içindeki minidump dosyası dolu mu?

Kaspersky yükleyip tam tarama yapmayı ihmal etmeyin.
birde bu sıtede 3 tane secenek var hangısını secmeyelım ve ucretlımı bu ucretsız dıyınce dırekt ıner mı

TamerKs

80+ Silver
çok ozur dıleyerek soruyorum bırsuru kod var hangısını yazıcam ben baslangıca cmd yazıp actım komut sıstemını ama hangı kod soylersenız sevınırım. bu arada da kusura bakmayın uyku saatlerımız uyusmuyor ama cıdden pc den soguttu bu durum benı

mınıdump dosyasına gırmeye calıstım ama o dosyayı bulamadım dıger dedıgınızı denıyorum sımdı haber edıcem

birde bu sıtede 3 tane secenek var hangısını secmeyelım ve ucretlımı bu ucretsız dıyınce dırekt ıner mı
Tıklamanıza gerek yok, o dosyanın tarihi ve zaman? Ve kaç tane var? Eğer dosya tarihi yakınsa büyük ihtimalle mavi ekran yiyorsunuz çünkü reset atıyor demiştiniz.

Son düzenleme:

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Tıklamanıza gerek yok, o dosyanın tarihi ve zaman? Ve kaç tane var? Eğer dosya tarihi yakınsa büyük ihtimalle mavi ekran yiyorsunuz çünkü reset atıyor demiştiniz.
Nedemek ıstedınız valaha anlamadım

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
minidump dosyasının içindeki dosyaların tarihi ne zaman? ve kaç tane dosya var orda?
oyle bır dosya bulamadım baslangıca yazdım ama cıkmadı c den wındows a da gırdım goremedım dosyayı

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
ARKDASLAR GOREN YARDIM EDEBILIRMI LUTFEN

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
ramleriniz eğer 2x8 mi eğer öyleyse ihtimali düşük ama bunu da deneyin isterseniz : aynı sorunu ben de yaşıyordum pc boştayken felan birden donuyordu sonra siyah ekran oluyordu ve ben de tuştan basılı tutup kapatıyordum bayağı uğraşmıştım en sonunda ramlerin slotlarını değiştirdim ve sorun çözüldü belki konuyla yakından alakası yoktur ama yazmak istedim

ramleriniz eğer 2x8 mi eğer öyleyse ihtimali düşük ama bunu da deneyin isterseniz : aynı sorunu ben de yaşıyordum pc boştayken felan birden donuyordu sonra siyah ekran oluyordu ve ben de tuştan basılı tutup kapatıyordum bayağı uğraşmıştım en sonunda ramlerin slotlarını değiştirdim ve sorun çözüldü belki konuyla yakından alakası yoktur ama yazmak istedim
+ olarak olay görüntüleycisinde dcom 10016 adlı hata vardı onuda şu linkten yapmıştım
bu ikisini yapınca sorunum çözüldü sizde de olay görüntüleyicisinde dcom10016 diye bir hata var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,077
Üyeler
167,242
Son üye
ballisthenos
Top Bottom