Çözüldü✓ Bilgisayarım durduk yere kapanıyor 1-2saat sonra tekrardan açılıyor

hycelal

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu sorun yeni olmaya başladı 1 senedir hiç bir şey olmuyordu bilgisayar bı anda kapanıyor sonra açma düğmesine basınca sadece fan ışıkları yanıyor başka hiç bir şey çalışmıyor güç kablosunu sok tak yapıyorum olmuyor kapatıp kendi haline bırakıyorum 1 -2saat sonra açmaya çalıştığım da açılıyor anlamadım ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum PC alalı 1 sene oldu
Psu modeli: corsair CX650
Bence sorun PSU benim bilmediğim bir özelliği olabilirmi
Fikirlerinize ihtiyacım var
Bu arada bu olayin başıma 3. defa geldi ilkinde kasa ısınmış idi ondan mı acaba dedim 2. de kasa soğuktu normal kapatmıştım o gün sonra açmaya calistim açılmadı bu 3. bunda ısı değerleri normalken yaptı
Help me !!

Bu sorun yeni olmaya başladı 1 senedir hiç bir şey olmuyordu bilgisayar bı anda kapanıyor sonra açma düğmesine basınca sadece fan ışıkları yanıyor başka hiç bir şey çalışmıyor güç kablosunu sok tak yapıyorum olmuyor kapatıp kendi haline bırakıyorum 1 -2saat sonra açmaya çalıştığım da açılıyor anlamadım ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum PC alalı 1 sene oldu
Psu modeli: corsair CX650
Bence sorun PSU benim bilmediğim bir özelliği olabilirmi
Fikirlerinize ihtiyacım var
Bu arada bu olayin başıma 3. defa geldi ilkinde kasa ısınmış idi ondan mı acaba dedim 2. de kasa soğuktu normal kapatmıştım o gün sonra açmaya calistim açılmadı bu 3. bunda ısı değerleri normalken yaptı
Help me !!
Bence büyük ihtimal psu dan dolayı şey denesene bi pc yi fişten sök güç düğmesine 2 dk boyunca 10 saniye aralıklarla bas çek yine düzelmezse garantisi varsa garantiye gönder hiç uğraşma

Denerim olmadı garantiye göndermeyi düşünüyorum ama PSU özelliklerini okurken güç koruma özellikleri varmış
Korumalar:
Aşırı gerilim koruması.
Düşük gerilim koruması.
Aşırı güç koruması.
Aşırı akım koruması.
Aşırı sıcaklık koruması.
Kısa devre koruması.
Dalgalanma koruması.
Ani akım koruması
Bunlar ilgili bir durum olup kendi korumaya almış olmazmı onun priz değiştiremeyi falanda düşünüyorum
Fikir verdiğin için sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,696
Üyeler
184,669
Son üye
Maclorn
Geri