Neler Yeni

Bilgisayarım durup dururken kapanıyor lütfen yardım edin

ridokaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıdvan
Bilgisayarım toplama bilgisayar özellikleri şunlar rx570 ekran kartı - amd fx 8150 işlemci - 16 gb ram var pcden fazla anlamıyorum mesela valoranta giriyorum bilgisayarımdan tiz şekilde zrrrr diye ses geliyor ardından bakıyorum işlemci çok ısınmış işlemcinin macununu 3 gün önce değiştirdim bu dedigim kapanmayı çoğu oyunda yapıyor bir bilgisayarcı güç kaynağından olabilir dedi onun teorisi şöyleydi ekran kartına gücü yetmedigi için kapanıyormuş pc bu arada güç kaynağım 444 wat reyizler lütfen yardımcı olun bende arkadaşlarımla oyun oynamak istiyorum Allah rızası için yardımcı olun.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
oyundayken işlemci sıcaklığın kaç derece

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Reyiz 90 dereceye kadar çıkıyor oyundayken bakmaya fırsat kalmadan bilgisayar kapanıyor.
sorun o yüzden o zaman kankam benim de 82 oluyor oyun oynarken bazı oyunlar kapatıyor. Macun yenileyip soğutucu alacaksın ben de öyle yapıcam. İdarelik sıcaklık düşürmek için biostan core performance boost kapat 10 fps gider ama 15 16 derece sıcaklık düşer en azından kapanmaktan kurtulursun. Forumda var kapatması basit bi zarar yok sadece fps kaybı oluyor baya düşürüyor sıcaklığı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilgisayarım toplama bilgisayar özellikleri şunlar rx570 ekran kartı - amd fx 8150 işlemci - 16 gb ram var pcden fazla anlamıyorum mesela valoranta giriyorum bilgisayarımdan tiz şekilde zrrrr diye ses geliyor ardından bakıyorum işlemci çok ısınmış işlemcinin macununu 3 gün önce değiştirdim bu dedigim kapanmayı çoğu oyunda yapıyor bir bilgisayarcı güç kaynağından olabilir dedi onun teorisi şöyleydi ekran kartına gücü yetmedigi için kapanıyormuş pc bu arada güç kaynağım 444 wat reyizler lütfen yardımcı olun bende arkadaşlarımla oyun oynamak istiyorum Allah rızası için yardımcı olun.
İşlemci soğutucusunu düzgünce oturttuğuna emin misin o sıcaklıklar hiç normal değil

Top Bottom