Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM EN UFAK ŞEYDE DONUYOR

Bitcoin virüsü bulaştığı bilgisayar üzerinde belirlenen hesaba bitcoin kazma işlemi yapar genelde çabuk fark edilir çünkü bitcoin kazmak basit bir sistem ile olmuyor yüksek bir sistem lazım yüksek sistem olsa bile köküne kadar sistemi kullanır bu yüzden miningli ekran kartı alınmaz diyoruz
Normal virüs gibi silebilirsiniz kaspersky ile bitdefender affetmez bunları ama premium modda beleş olarak en iyidi malwarebytes
şu an ekran resmini attıgım düzeylerde dolasıyor..
4 sekme açtım bilerek hani artacak mı diye
7-27 arası gidip geldi daha hiç 100 olmadı

Ekler

• 44.PNG
    44.PNG
    269.9 KB · Hit: 17
şu an ekran resmini attıgım düzeylerde dolasıyor..
4 sekme açtım bilerek hani artacak mı diye
7-27 arası gidip geldi daha hiç 100 olmadı
hayırlı uğurlu olsun hocam format olmadan sistemi kurtarabildik :D eğer bütçeniz varsa kaspersky premium kullanmanızı öneririm pcyi çocuk kullanıyorsa her ne kadar desenizde yine indiricektir bir şeyler.

hayırlı uğurlu olsun hocam format olmadan sistemi kurtarabildik :D eğer bütçeniz varsa kaspersky premium kullanmanızı öneririm pcyi çocuk kullanıyorsa her ne kadar desenizde yine indiricektir bir şeyler.
hocam şu an kafayı kırdım tekrar bitfender ile tarama yapıyorum bir ara 60-70 e çıktı yine cpu sonra indi 30 lara 28 lere hiç 100 olmadı donmuyor ama 2 progrmada da tehdit 0 derse yüzde yüz güvende miyizdir?
Yoksa her ihtimale karşı format attırmak icin birini bulmalı mıyım :)

En iyi seçenek meb sertifikası atmak öbür türlü durdurmanın imkanı yok :)

hocam şu an kafayı kırdım tekrar bitfender ile tarama yapıyorum bir ara 60-70 e çıktı yine cpu sonra indi 30 lara 28 lere hiç 100 olmadı donmuyor ama 2 progrmada da tehdit 0 derse yüzde yüz güvende miyizdir?
hocam dosya açarken , görev yöneticisini açarken vb cpu kullanımı yükselir görev yöneticisini açık tutun 5-10 dakka bakın sorun yoksa devam edin.

Birini bulma kendin yap format oldu birsürü para 15dk için 700 alan var

hocam dosya açarken , görev yöneticisini açarken vb cpu kullanımı yükselir görev yöneticisini açık tutun 5-10 dakka bakın sorun yoksa devam edin.
en sonda sisteminiz temiz dedi ama şurada şifreli bir şeyi görünce panik oldum, ayrıntyısına tıklayınca malwarebytes dedi ama

Ekler

• şifre1.PNG
    şifre1.PNG
    203.1 KB · Hit: 15
  • şifre2.PNG
    şifre2.PNG
    183.3 KB · Hit: 15
Birini bulma kendin yap format oldu birsürü para 15dk için 700 alan var
formata gerek yok hocam kendi sisteminizde de deneyin dosya açarken sekme açarken vb cpu kullanımı artar az önce bende de oldu görev yöneticisini açarken 1 saniyeliğine %70 oldu.

Ekler

• şifre1.PNG
    şifre1.PNG
    203.1 KB · Hit: 11
  • şifre2.PNG
    şifre2.PNG
    183.3 KB · Hit: 13
formata gerek yok hocam kendi sisteminizde de deneyin dosya açarken sekme açarken vb cpu kullanımı artar az önce bende de oldu görev yöneticisini açarken 1 saniyeliğine %70 oldu.
Yok ondan demiyorum atacağı zaman para vermesin anlamında

Çözüldü atarsanız forumun yararına iyi iftarlar

ha o zaman kesinlikle katılıyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o malwarebytesin kendis dosyası sorun yok rahatlıkla kullanabilirsin.
sonucumuz budur size güvenip kullanıyorum, teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüldü atarsanız forumun yararına iyi iftarlar
sonuç bu size güvenip kullanıyorum, teşekkürler, iyi iftarlar :)

Ekler

• sonuc.PNG
    sonuc.PNG
    216 KB · Hit: 13
  • sonuc.PNG
    sonuc.PNG
    216 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,921