hangi oyun yaması ?Bugün Türkçe yama indirdikten sonra bilgisayarımın kontrolü başkası tarafından yapilmaya başlandı ismimi filan sordu pc yi ve modemi kapattım hemen ne yapmam gerekiyor
Bilgisayarı formatla, modemi resetle ve BIOS u sıfırla. Güvendesin.Bugün Türkçe yama indirdikten sonra bilgisayarımın kontrolü başkası tarafından yapilmaya başlandı ismimi filan sordu pc yi ve modemi kapattım hemen ne yapmam gerekiyor
Pc yi şuan formatladim usb den antivirüs kullanıyorum mcafe görmedi virüsüFormatlayabilirsen formatla sana .RAT atmış büyük ihtimal eğer formatlayamazsan Kaspersky indirmeye çalış izin vermiyorsa onunla iyi konuşabi felan de işte beni kurtarırmısın felan de felan filan Formatlayabilirsen temizinden bir format çek ve birdaha Anti Virüs kullan
![]()
bundan sonra Kaspersky kullanPc yi şuan formatladim usb den antivirüs kullanıyorum mcafe görmedi virüsü
Biosu sifirlamak için ekstra bişey yapman gerekiyor mu formattan başkaBilgisayarı formatla, modemi resetle ve BIOS u sıfırla. Güvendesin.
Aynı şey benimde başıma geldi bu arada.![]()