Bilgisayarım hacklendi.

c0rbius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi bilgisayarım hacklendi. Ekte de görebileceğiniz gibi hacklediğini belli etmek için tüm masaüstünü silip ekrana Polat Alemdar koyan bir arkadaş. İşin kötü tarafı bilgisayarımda renkli kimlik fotokopim ve birkaç tane resmi belge vardı. Bilgisayara format attım. Siber suçlara bildirdim. Yarın mahkemeye gidip dilekçe vereceğim. Tüm banka hesaplarımı da internet alışverişine kapattım. Yapmam gereken başka bir şey var mıdır? Format işi çözüme kavuşturmaya yeter mi?

Ekler

• IMG-20210404-WA0002.jpeg
    IMG-20210404-WA0002.jpeg
    1.6 MB · Hit: 208
Bu tür konular çok artmaya başladı. Bence hiçbir hacker ekrana böyle komik saçma fotoğraflar koymaz illaki bilgisayarı uzaktan kontrol eder falan filan. Troll olduğuna inanıyorum.
Ben önlemlerini almak istiyorum. Şimdi alınmayan önlem ileride çok başımı ağrıtır.

Bakın hiçbir hacker bilgisayara giripte arka plan fotoğrafını böyle komik fotoğraf ile değiştirip çekip gitmez. İllaki imleç kendi kendine hareket eder arka planda bilinmedik uygulamalar çalışır vs vs. Troll yaptığınıza inanıyorum cevap vermeyeceğim lütfen troll ise söyleyin konu silinsin forumuda kirletmeyin. @Vesemir Hocam bi bakarmısınız?

Arkadaşlar troll falan değil bunu bilerek yazın. Bundan 1 hafta önce ben disaridayken arkadaşlarım steamden onları durmdan aradïğımı söylemişlerdi inanmamıştım.

bence troll
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam niye senin masaüstüne bu fotoğrafo koysun ki

Ekler

• IMG_20210404_121418.jpg
    IMG_20210404_121418.jpg
    883.8 KB · Hit: 98
Geri