hocam bende türknete geçerken sıkınıt yaşadım eğer içinde herhangi bir şüphe var ise hemen youtubeden bak yada türk telekomdan destek kaydı oluşturBısey olurmu bisey olursa babam demediğini bırakmaz
modmein arayüz şifresini fln duyorsan onu biliyom şifreyidie biliyom ama bi bilgisayar baglanmadı digér rum cihazlar bağlandıeğer mdoem kullanıcı ve şifrenizi bilmiyor iseniz Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp modem kullanıcı adı ve şifrenizi isteyin
bakın şimdiki olayda sorun çözülür demiyorum ama aklımda başka bir çözüm yok eğer isterseniz devamını yazayımmodmein arayüz şifresini fln duyorsan onu biliyom şifreyidie biliyom ama bi bilgisayar baglanmadı digér rum cihazlar bağlandı
Ya müşteri hizmetleri desen sanki at koşturuyo her kelimden sonra lütfen aramayı sonlandırın daha dur hiçbirsey yapmadınkıhocam bende türknete geçerken sıkınıt yaşadım eğer içinde herhangi bir şüphe var ise hemen youtubeden bak yada türk telekomdan destek kaydı oluştur
Geldim o ekrena sizdeki in aynısi var ama modeme daha reset atmadımBu ekrana gelip diyorsun ve ekteki gibi yerde modem kullanıcı ve şifresini giriyorsun
Alıntıyı görüntüle
sen boşver onları banada geldi dedi güzel sistem dizmişsin felan boş boş konuştuYa müşteri hizmetleri desen sanki at koşturuyo her kelimden sonra lütfen aramayı sonlandırın daha dur hiçbirsey yapmadınkı
Servis desen sanki gezmeye gelmis moden dışnda herďeye baktı bana diyo bilgisayar cs kaç fps
başta modeme reset atmanız lazım ki kurulum yapalımGeldim o ekrena sizdeki in aynısi var ama modeme daha reset atmadım
Attim resetisen boşver onları banada geldi dedi güzel sistem dizmişsin felan boş boş konuştu
şimdi sana baştan söyleyeyim ben sorunun çözülür demiyorum ama bunu yaptıktan sonra tüm cihazların bağlantısı kesilecek ve modem ilk baştaki gibi olacak sonra bana gelip senin yüzünden deme
Mesaj otomatik birleştirildi:
başta modeme reset atmanız lazım ki kurulum yapalım
EvrPc interneti görüyor mu?
usta dur hele bi modemi resetleyek daha düzgün işlem yaparız adamın aklı karışmasınPc interneti görüyor mu?
2. attığım resimdeki yere modem kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz eğer bilmiyor iseniz müşteri hizmetlerini arayıp alınız ve oraya girinizAttim reseti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evr