Neler Yeni

Bilgisayarim internete bağlanmıyor

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
modem kullanıcı adı ve şifrenizi biliyormsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

modem sıfırlanacak ve kurulum yapacağız
Bısey olurmu bisey olursa babam demediğini bırakmaz

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
eğer mdoem kullanıcı ve şifrenizi bilmiyor iseniz Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp modem kullanıcı adı ve şifrenizi isteyin

Bısey olurmu bisey olursa babam demediğini bırakmaz
hocam bende türknete geçerken sıkınıt yaşadım eğer içinde herhangi bir şüphe var ise hemen youtubeden bak yada türk telekomdan destek kaydı oluştur

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
eğer mdoem kullanıcı ve şifrenizi bilmiyor iseniz Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp modem kullanıcı adı ve şifrenizi isteyin
modmein arayüz şifresini fln duyorsan onu biliyom şifreyidie biliyom ama bi bilgisayar baglanmadı digér rum cihazlar bağlandı

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
modmein arayüz şifresini fln duyorsan onu biliyom şifreyidie biliyom ama bi bilgisayar baglanmadı digér rum cihazlar bağlandı
bakın şimdiki olayda sorun çözülür demiyorum ama aklımda başka bir çözüm yok eğer isterseniz devamını yazayım

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
hocam bende türknete geçerken sıkınıt yaşadım eğer içinde herhangi bir şüphe var ise hemen youtubeden bak yada türk telekomdan destek kaydı oluştur
Ya müşteri hizmetleri desen sanki at koşturuyo her kelimden sonra lütfen aramayı sonlandırın daha dur hiçbirsey yapmadınkı
Servis desen sanki gezmeye gelmis moden dışnda herďeye baktı bana diyo bilgisayar cs kaç fps

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Bu ekrana gelip diyorsun ve ekteki gibi yerde modem kullanıcı ve şifresini giriyorsun
1617615994050.png

Ekler

• 1617616027219.png
    1617616027219.png
    111.5 KB · Hit: 22

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Ya müşteri hizmetleri desen sanki at koşturuyo her kelimden sonra lütfen aramayı sonlandırın daha dur hiçbirsey yapmadınkı
Servis desen sanki gezmeye gelmis moden dışnda herďeye baktı bana diyo bilgisayar cs kaç fps
sen boşver onları banada geldi dedi güzel sistem dizmişsin felan boş boş konuştu
şimdi sana baştan söyleyeyim ben sorunun çözülür demiyorum ama bunu yaptıktan sonra tüm cihazların bağlantısı kesilecek ve modem ilk baştaki gibi olacak sonra bana gelip senin yüzünden deme

Geldim o ekrena sizdeki in aynısi var ama modeme daha reset atmadım
başta modeme reset atmanız lazım ki kurulum yapalım

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
sen boşver onları banada geldi dedi güzel sistem dizmişsin felan boş boş konuştu
şimdi sana baştan söyleyeyim ben sorunun çözülür demiyorum ama bunu yaptıktan sonra tüm cihazların bağlantısı kesilecek ve modem ilk baştaki gibi olacak sonra bana gelip senin yüzünden deme

başta modeme reset atmanız lazım ki kurulum yapalım
Attim reseti

Pc interneti görüyor mu?
Evr

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Attim reseti

Evr
2. attığım resimdeki yere modem kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz eğer bilmiyor iseniz müşteri hizmetlerini arayıp alınız ve oraya giriniz

Top Bottom