Neler Yeni

Bilgisayarım kaç TL ye gider

Hasan344

80+ Gold
Ben başta dedimki Ryzen 5 5600g li sistem + bir ekran kartı olsada olmasada fark etmez bunu ikiye katlar dedim 30 FPS fark önemli diyen Adam bu sistemimi alır Ryzen 5 liyimi ?
Tamamda 2'te katlamiyor dediğin sistemdeki işlemci daha iyi diye daha yüksek FPS alırsın diye bir şey yok. Belki rekabetçi oyunlarda(işlemci gerektiren) senin işlemcin daha fazla FPS verir ama Vega 7 ile rx480 arasında dağlar kadar fark var sen bunu anlamak istemiyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx480 zamaninda cok guclu kartti hala guclu sayilir rx550 copuyle nasil karsilastirdiniz :)
Arkadaş laftan anlamıyor hala saçma sapan konuşuyor. Allah'ım sabır ver.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Rx 550 ile arasında çok az fark var

Ben Vega 7 ne zaman daha fazla FPS veriyor dedim böyle laf cambazlığı yaparsın anca
Koskoca uyarı aldın yanlış bilgilendirme diye. Yetmedi mi hala aranıyorsun :). Az daha yanlış bilgilendirme yap da forumca kurtulalım senden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
Tamamda 2'te katlamiyor dediğin sistemdeki işlemci daha iyi diye daha yüksek FPS alırsın diye bir şey yok. Belki rekabetçi oyunlarda(işlemci gerektiren) senin işlemcin daha fazla FPS verir ama Vega 7 ile rx480 arasında dağlar kadar fark var sen bunu anlamak istemiyorsun.

Arkadaş laftan anlamıyor hala saçma sapan konuşuyor. Allah'ım sabır ver.
Dostum bak sen cidden bu sistemle cod of War oynayacağını düşünüyorsan helal olsun başkada bir şey demiyorum .

Hasan344

80+ Gold
Dostum bak sen cidden bu sistemle coş of War oynayacağını düşünüyorsan helal olsun başkada bir şey demiyorum .
Bu sistem god of war'i oynatır ama senin apu sistemin düzgün bir FPS vermez. Rx480 hala güzel bir kart Vega7'yi ağlatır.

coş of war ne la ciglik attim bi anda gorunce :)
Ya kanser oldum hala yarışmaya çalışıyor.

Bu sistem god of war'i oynatır ama senin apu sistemin düzgün bir FPS vermez. Rx480 hala güzel bir kart Vega7'yi ağlatır.

Ya kanser oldum hala yarışmaya çalışıyor.
cok garip bi tartisma konusu gtx 1080 mi daha guclu gtx 1050 mi gibi sanki cevap belli aslinda

Hasan344

80+ Gold
Top Bottom