Neler Yeni

Bilgisayarım Kapandı, Açılmıyor!

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Arkadaşlar Kasayı yeni topladım ve tüm parçaları eksiksiz taktım.Bios update yaptıktan sonra Windowsu kurdum.Ardından bilgisayar ayarlarından en iyi performansı seçtim ve Uyku modunu asla kapanmasın yaptım.1-2 dakkika geçti Bilgisayar kendi kendine kapandı ve şuan açılmıyor.Lüten yardım edin.Kablolama sorunsuz Pc’nin düğmesine bastığımda açılmıyor.
-B450M-S2H anakart.
-Ryzen5 3500X.
-Patriot viper steel 3200 mhz 8x2 ram.
-Corsair vs650 w 80+ psu(2020).
-msi 5600 xt gaming x.
-Corsair spec delta kasa. Başımdan kaynar sular dökülüyor nolur yardım düğmeye basıyorum açılmıyor.

engind97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Engin Dalgıç
yok bir sıkıntı yaşamazsın ramlerle ilgili bilgisayarcılara fazla güvenen birisi değilim birşeyler söylediyse sana göz ardı etmeni öneririm :d

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
b40m s3h al sorununu çözdüğüne sevindim benimde başıma benzer bi durum gelmişti o hissi iyi bilirim allah düşmanıma göstermesin

he bi de elektrikler gittiğinde pc nin başında olursan her seferinde bi anda bütün ışıklar gidiyo ya allahım noluyo gidoysun böyle sanki azrail almış canını siyah ekranda kalmış gibi oluyosun geçmiş olsun

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
b40m s3h al sorununu çözdüğüne sevindim benimde başıma benzer bi durum gelmişti o hissi iyi bilirim allah düşmanıma göstermesin

he bi de elektrikler gittiğinde PC nin başında olursan her seferinde bi anda bütün ışıklar gidiyo ya allahım noluyo gidoysun böyle sanki azrail almış canını siyah ekranda kalmış gibi oluyosun geçmiş olsun
Aynen öyle oldum sistemi ilk kez kendi kuruşum ve ilk kez açışımdan 10 dakkika sonra bozuldu.Umarım Ramlerle kaynaklı bir şey değildir yoksa yine aynı şeyi yaşarım.Patriot pvs48g320c6
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam geçmiş olsun yaklaşık 200 mesajın tamamını okudum :)
Çok teşekkür ederim yardımcı olmak istemenizden umarım ramden kaynaklı değildir tekrarlanacak diye korkuyorum

Top Bottom