Neler Yeni

Bilgisayarım Kapandı, Açılmıyor!

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Arkadaşlar Kasayı yeni topladım ve tüm parçaları eksiksiz taktım.Bios update yaptıktan sonra Windowsu kurdum.Ardından bilgisayar ayarlarından en iyi performansı seçtim ve Uyku modunu asla kapanmasın yaptım.1-2 dakkika geçti Bilgisayar kendi kendine kapandı ve şuan açılmıyor.Lüten yardım edin.Kablolama sorunsuz Pc’nin düğmesine bastığımda açılmıyor.
-B450M-S2H anakart.
-Ryzen5 3500X.
-Patriot viper steel 3200 mhz 8x2 ram.
-Corsair vs650 w 80+ psu(2020).
-msi 5600 xt gaming x.
-Corsair spec delta kasa. Başımdan kaynar sular dökülüyor nolur yardım düğmeye basıyorum açılmıyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
RAM Ryzen' i sevmese dahi böyle yapmazdı. RAM kaynaklı olabilmekle beraber tüm parçalardan birinin sonucu olabilir.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper

BeKeAz

80+ Bronze
Tek tek her ikisini de ayrı slotlard çalıştırdım yine açılmıyor hiçbir şekilde tepki vermiyor anakart...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar lütfen yardım edin bilen birilerini etiketleyin gece gece moralim bozuldu lütfen

Bir yanlışlık var mı beyler ?
Bu pwrled+ - muhabbetini anakart kitapçığına bakarak tekrar yap hocam özellikle switch in yazısının üste yada alta gelmesi bilea fark yaratiyor

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Kanka öncelikle iyi akşamlar tavsiyem "SAKİN" bir şekilde sistemi söküp tekrar toplamandır belki bir kabloyu tam takamadın ve çıktı
Öyle deneyecem...

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sakin ol. Hiç tepki vermiyor mu? Fanlar dahi dönmüyor mu? Elektrik gittiğine dair belirti bile yok mu?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Alper
Yukarıda attığın fotoda +pled bağlantısının yanında 4 tane pin var kare şeklinde. CLR_CMOS yazar pinler kare şeklinde tam ortasına sok tornavidayı 5 sn bekle sonra sistemi aç.
@Yumuklu Sucurta kasayı fişten çekeyim mi ? Dokunmadan önce ?​

Sakin ol. Hiç tepki vermiyor mu? Fanlar dahi dönmüyor mu? Elektrik gittiğine dair belirti bile yok mu?
Hayır elektrik vae.Hiç dönmüyor.Aniden kapandı.Geri açılmıyor.

Top Bottom