kapatıyorum fakat birkaç saat veya dakika sonra yine böyle oluyor ve her yeniden başladığında böyle donmalar oluyorBilgisayarın dondu ve kapatamıyor musun? 6 saniye açma düğmesine basılı tut.
intel i5 11400f, rtx 3050, h510m-e, 16gb ram, wd blue sn570 500gb özellikler bukapatıyorum fakat birkaç saat veya dakika sonra yine böyle oluyor ve her yeniden başladığında böyle donmalar oluyor
Sisteme son günlerde yeni bir şey indirdin mi? Veya başlangıçta açılan uygulamalr nelerdir? malwarebytes indirip taratabilir misinkapatıyorum fakat birkaç saat veya dakika sonra yine böyle oluyor ve her yeniden başladığında böyle donmalar oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
intel i5 11400f, rtx 3050, h510m-e, 16gb ram, wd blue sn570 500gb özellikler bu
sadece valorant lol indirdim başlangıçda discord voicemetter premid diye uygulamalar açılıyor, şu an sıfırlıyorum bilgisayarıSisteme son günlerde yeni bir şey indirdin mi? Veya başlangıçta açılan uygulamalr nelerdir? malwarebytes indirip taratabilir misin
Format deneyin, sorun çözülecektir.sadece valorant lol indirdim başlangıçda discord voicemetter premid diye uygulamalar açılıyor, şu an sıfırlıyorum bilgisayarı