Sistemi biz tahmin ediyoruzMerhaba,bilgisayarım herşeyde kasıyor oyunlarda olsun google'Da olsun driverlar güncel ama çok kasıyor format attım düzelmedi çözemedim sorunu lütfen yardımcı olun
Sistem ?
Sistemi biz tahmin ediyoruz
Ssd modeli nedir?özür dilerim yazmayı unutmuşum
ASUS ROG RX570 4GB EKRAN KARTI
AMD RYZEN 5 2600 İŞLEMCİ
ASUS B350 PLUS ANAKART
CORSAİR 8GB RAM
240GB SSD
James Donkey 240 gbSsd modeli nedir?
sadece google açıkken %60 bellek kullanılıyor olarak gözüküyorBazen anlamsızca programlar fazla ram kullanabiliyor mesela ben ts kullanırken bir ara bi baktım bildiğimiz basit ts 1gb'den fazla ram kullanıyordu. Bunları bir kontrol edin.
adwcleaner freefixer ve kaspersky uygulamalarında bir tarama yap bence geri silersinsadece google açıkken %60 bellek kullanılıyor olarak gözüküyor
benzer bir problemin fazla cpu kullanımı olanını yaşamıştım yaptığım taramalar sonucu eski performansına kavuştu bilgisayarsadece google açıkken %60 bellek kullanılıyor olarak gözüküyor
adwcleaner freefixer ve kaspersky uygulamalarında bir tarama yap bence geri silersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
benzer bir problemin fazla cpu kullanımı olanını yaşamıştım yaptığım taramalar sonucu eski performansına kavuştu bilgisayar
yaptım virüs taraması hiç bir şey olmadı hala kasıyorSağlam bir virüs taraması yap görev yöneticisinden gereksiz şeyleri kapat